Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Lilin, Yağmur Tutmayan Cam Teknolojisine Sahip Yeni Kameralarını Tanıt - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Lilin, Yağmur Tutmayan Cam Teknolojisine Sahip Yeni Kameralarını Tanıttı

Yeni camlar sayesinde, kameralar kirlenmiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Lilin, Yağmur Tutmayan Cam Teknolojisine Sahip Yeni Kameralarını Tanıttı
LILIN, özel yağmur tutmayan cam teknolojisine sahip kameraların seri üretimine başladığını duyurdu. Bu teknoloji yağmurlu günlerde görünürlüğü arttırarak, toz ve kirliliği gideriyor. Yağmurlu günlerde kendi kendine drenaj yapan camlar görünürlüğü artırırken, tozu ortadan kaldırıyor ve kir yapışmasını önlüyor.

Lilini, su, kızılötesi parlama, toz ve kirden kaynaklanan görüntü bulanıklığı sorunlarını azaltmak için yeni bir cam teknolojisine sahip kamera geliştirdi. Yüksek binalar, otoyollar ve yüksek tuzlu hava ve nemli kıyılarda kurulu PTZ dome kameraların yüksek temizleme ve bakım maliyetini en aza indirgemek için tasarlanan yeni seri, toz ve aşınmayı önlemek için özel yağmur geçirmez cam teknolojisi ile donatıldı. Şirkete göre yeni teknoloji sayesinde işletme ve bakım maliyetlerinden büyük ölçüde tasarruf edilebilecek.

LILIN ürün müdürü Steve Hu, “Ar-Ge ekibinin özel yağmur geçirmez cam teknolojisi geliştirmesi konusunda çok heyecanlıyız. Bu önemli teknoloji sayesinde müşterilerin 2, 3 aylık kamera kurulumundan sonra yaşadığı sorunları çözebiliriz. Gündüz vakti lekelenme ve gece görüntüsünde bulanık görüntüler nedeniyle, cam yüzeyini temizlemek için düzenli olarak bir vinç tutmaya ihtiyaç duyan müşteriler için kameralarımız maliyeti büyük ölçüde azaltılabilir. ” dedi.

Özel yağmur tutmayan cam teknolojisi ne sahip LILIN PSR serisi PTZ kamera modelleri:
SR7424EX / SR7428EX kamera,
ZMR7422X-P / ZMR7442X-P / ZMR7422X2-P / ZMR7442X2-P kamera,
ZMR7722X / ZMR7742 kamera,
ZR7424EX3 / ZR7428EX3 kamera,
IP7722ESX / IPR7424ESX / IPR7428ESX / IPR7424ESX / IPR7428ESX kamera,
LR7424EX / LR7428EX kamera

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın