Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls, CEM Systems AC2000 v10'u yayınladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls, CEM Systems AC2000 v10'u yayınladı

Yeni sürümde, uygulamaların tüm görsel unsurlarının iyileştirilmesine odaklanıldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls, CEM Systems AC2000 v10'u yayınladı
Johnson Controls  AC2000 erişim kontrol sisteminin performansını ve kapsamını artıran gelişmiş kurumsal özellikler gibi yeni özelliklerle kullanıcılara yeni ve modern bir görünüm sunan CEM Systems AC2000 v10.0 sürümünü duyurdu.

CEM Systems AC2000 v10.0 istemci uygulamaları, modern ve sezgisel bir arayüzle yeniden tasarlandı. Uygulamaların tüm görsel unsurlarına yönelik iyileştirmelerle, kullanıcı deneyimine odaklanılıyor. Operatörler artık AC2000 Workstation Client uygulamalarını çalıştırmak için tercih ettikleri temayı (açık veya koyu) seçebiliyor.

AC2000 v10.0'ın önemli bir özelliği, AC2000 Enterprise AC2000, AC2000 Lite ve AC2000 Airport sürümleri için yapılan geliştirmeler olarak dikkat çekiyor. Sistem, gelişmiş kurumsal sistemlerde, geniş coğrafi dağılım veya departman ayrımının gerekli olduğu durumlarda üstün merkezi erişim kontrolü ve izleme yeteneği sağlıyor. Yeni mimari, çoklu site konumlarında cihaz yapılandırması, raporlama, alarm işleme ve personel yönetimini geliştiriyor.

Bir işletme ya da kuruluş, tek siteli AC2000 erişim kontrol sistemini çok siteli kurumsal bir çözüme ölçeklendirirken idari ve operasyonel maliyetleri de azaltabiliyor. Her iş birimi yerel veya merkezi düzeyde uygulanabiliyor. AC2000 v10.0'ın diğer özellikleri arasında, ziyaretçilerin güvenli alanlar etrafında refakatçisiz kalmaması ve kullanıcı gruplarının konfigürasyon sürelerini azaltmak için sınırsız AC2000 Yetkilendirme düzeylerinin sağlanması için yeni ziyaretçi refakati özelliği bulunuyor.

Kimlik tarayıcısı entegrasyonları yelpazesi üzerine kurulu olan AC2000, şimdi SnapShell ID ve pasaport tarayıcısına yeni bir arayüz sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın