Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet PNM-7000VD, Tek Gövdede 2 Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet PNM-7000VD, Tek Gövdede 2 Kamera

Hanwha Techwin, Wisenet P serisinin çift kanallı, son üyesini tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet PNM-7000VD, Tek Gövdede 2 Kamera
Hanwha Techwin, tek gövdede çift güvenlik kamerası sunan Wisenet P serisinin son üyesini tanıttı. PNM-7000VD, iki ayrı lensi ile Full HD 2MP görüntülerini yakalayabiliyor. Kameralarda İki adet 2.4mm lens kullanıldığında 270 derecelik bir izleme açısı elde edilebiliyor.

H.265 sıkıştırmayı destekleyen PNM-7000VD güvenlik kamerası, otoparklar, alışveriş merkezleri ve depolar gibi büyük açık alanların izlenmesi için öneriliyor. Gerekli görüş açısına bağlı olarak, güvenlik sistem entegratörleri 2.8, 3.6 veya 6mm lens seçimi de yapabiliyor.

Hanwha Techwin Genel Müdürü Dr. Bob Hwang “Son kullanıcılar, video gözetim sisteminde anlaşılır bir şekilde maksimum değer arıyor. Yeni iki kanallı çok yönlü kameranız, binanın ya da alanın herhangi farklı yönlerinin görüntülenmesi için iki ayrı kamera kurma gereksiniminin neden olduğu maliyetleri önemli ölçüde azaltıyor. Gerçek hayattaki pratik faydalar sunan yenilikçi çözümler sunarak 'Güvenle İlerleyişimizin' mükemmel bir örneğidir. ” diyor.

PNM-7000VD kamera, her durumda en iyi duruma getirilmiş görüntüleri sunmak için 150dB Geniş Dinamik Aralık (WDR), Lens Bozulması Düzeltmesi ve Dijital Görüntü Sabitleme ile teknolojileriyle birlikte geliyor. Kamerada ayrıca gizlilik maskeleme ve yön, yüz, sis, sanal çizgi, görünme / kaybolma, aylak dolaşma ve kamera kurcalama algılama özelliği gibi kullanışlı özellikler yer alıyor. İki SD / SDHC / SDXC bellek yuvası, videonun ağ kesintisi durumunda otomatik olarak kaydedilebilmesini sağlıyor.

WiseStream II

PNM-7000VD, H.264 ve MJPEG sıkıştırmayı destekliyor. Bununla birlikte H.265 kodlamayı dinamik olarak kontrol eden, görüntüdeki harekete göre kaliteyi ve sıkıştırmayı dengeleyen tamamlayıcı bir sıkıştırma teknolojisi olan WiseStream II ile birlikte kullanıldığında bant genişliği etkinliği H.264 teknolojisine kıyasla, % 99'a kadar artırılabiliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın