Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, DeepSense Kamera Serisini Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, DeepSense Kamera Serisini Piyasaya Sürdü

Kameralarda yerleşik, AI yüz tanıma özelliği bulunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, DeepSense Kamera Serisini Piyasaya Sürdü
Dahua, gerçek zamanlı izleme için derin öğrenme tabanlı yapay zeka algoritmaları tarafından desteklenen yüz tanıma özelliğine sahip Deepsense IP kamera serisinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Dahua'nın yeni IP kamera serisi bant genişliği gereksinimlerini etkin bir şekilde azaltıyor. Yerleşik AI desteğine sahip kameralar bulanık veya açılı bir resim algılandığında, resmi otomatik olarak atıyor ve analiz için sadece en net ve en uygun resimler gönderiliyor. Böylece bant genişliği ve depolama alanından tasarruf ediliyor.

Deepsense serisi güvenlik kameraları, Dahua'nın geniş dinamik aralık (WDR) teknolojisinden yararlanıyor ve şirkete göre düşük aydınlatma koşullarında bile yüksek netlikte yüz görüntü enstantaneleri sunuyor. AI ayrıca, arama yapmak ve daha verimli izlemek için cinsiyet, yaş, ifade, gözlük, maske ve ve sakal dahil olmak üzere altı farklı yüz özelliklerine dayalı video çekimlerini destekliyor.

Dahua kameralar ayrıca video kalitesini korurken, depolama alanından yüzde 70'e kadar tasarruf sağlayabilen gelişmiş H.265 ve H. 264 video kodlama standartlarını da kullanıyor. Yerleşik veritabanı 10,000'e kadar yüz görüntüsünü tutabiliyor ve listede yer almayan yüzler için ‘’yabancı modu’’ desteği ile geliyor. Kullanıcılar aynı zamanda kendi ihtiyaçlarına göre benzerlik eşiğini de ayarlayabiliyor.

Yapay zeka derin öğrenme algoritmalarına sahip Deepsense serisi güvenlik kameralar ıiş parkları, okullar, havaalanları, bankalar ve alışveriş merkezlerindeki gerçek zamanlı izleme için doğru yüz yakalama ve yüz öznitelik analizleri sağlıyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın