Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Purple Serisine 2 Yeni MicroSD Kart Eklendi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Purple Serisine 2 Yeni MicroSD Kart Eklendi

Westen Digital, güvenlik uygulamaları için tasarlanan yeni microSD kartları satışa sundu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Purple Serisine 2 Yeni MicroSD Kart Eklendi
4K UHD güvenlik kameraları video gözetim endüstrisinde hızla popülerleşmeye başladı. Lider depolama çözümü sağlayıcısı Western Digital, HD kameraların güçlü ve dinamik veri depolama gereksinimlerini karşılamak için geçtiğimiz günlerde video gözetimine özel geliştirilmiş, Purple serisi microSD kart modelini tanıttı. HD güvenlik kameraları için özel olarak geliştirilen seri 32GB ve 64GB kapasite ile geçtiğimiz ay satışa sunuldu.

Piyasa araştırmalarına göre günümüzde mevcut IP kamera modellerinin %39’u SD kart kullanıyor. Bu oranın önümüzdeki birkaç yıl içinde % 63'e yükselmesi bekleniyor. Araştırmacılara göre 2021 yılana geldiğimizde 4K veya hatta 8K ultra yüksek çözünürlüklü kameralarda bu olası oran% 70 veya hatta % 80'e ulaşabilir.
Dijital güvenlik kameraları küçük işletmeler ve konutların büyük bir bölümünde kullanıldığından, microSD hafıza kartına sahip IP kameralar için SD kart kullanımının kaçınılmaz hale geleceğini kestirmek güç değil. Piyasadaki eğilime hızla yanıt veren Western Digital, güvenlik uygulamaları için geliştirdiği Purple serisinden microSD hafıza kartları ile sektördeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Normal microSD hafıza kartı mudailleriyle karşılaştırıldığında, Western Digital Purple SD kart modelleri aşağıdaki özellikleriyle öne çıkıyor:
  • Güçlü sürekli kayıt kapasitesi: 1000 PE döngüsüne kadar destek (PE çevrimi microSD kartın bekleme süresini belirler, microSD kartınızın ne zaman biteceğini veya arızalı olacağını belirtir.) örneğin 8MB / s bit hızı ve 7 gün / 24 saat kayıt koşullarında, 256GB SD kartın tahmini yaşam beklentisi 24 aydan azdır. Ancak, 64GB Western Digital Purple microSD kart, 2 yıldan uzun sürelerde çalışabilir.
  • Kolay bakım durumu izleme: microSD kart Uyumlu güvenlik kameraları için çalışma durumu bilgileri sağlıyor. Kart dayanıklılığı ve kapasite verileri dahil olmak üzere bu bilgiler, herhangi bir sorun yaşanmadan önce ön-bakım yapılmasını kolaylaştırıyor.
  • Yüksek performanslı video depolama: 80MB / s sürekli okuma ve 50MB / s sürekli kayıt hızını sağlayarak, Speed Class 10 ve UHS Speed Class 1'i destekliyor.
  • Geniş çalışma sıcaklığı: WD Purple SD kart modelleri -25 C ile 85 C arasında geniş bir sıcaklık aralığında çalışabiliyor.
  • Video kaydı: Elektrik kesintisi, ağ kesintisi vb. beklenmedik durumlarla karşılaşıldığında ve NVR veya DVR zamanında veri kaydedemediğinde, Western Digital Purple microSD hafıza kartı verileri kenarda kaydederek yedekli çözüm sağlayabiliyor. Ağ bağlantısı geri yüklendiğinde, microSD kart kayıp kareyi veya videoyu NVR, DVR veya hatta bulut sunucularına yeniden yükleyebiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın