Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu Kamera Yangını Önceden Belirlemek İçin Tasarlandı! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu Kamera Yangını Önceden Belirlemek İçin Tasarlandı!

Hikvision Termal Bi-spektrum bullet kamera, yangınları meydana gelmeden önce tespit edebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu Kamera Yangını Önceden Belirlemek İçin Tasarlandı!
Yenilikçi video gözetim ürünleri ve çözümlerinin global tedarikçisi Hikvision, gelişmiş yangın algılama teknolojisini de içeren, çevre güvenliği için gelişmiş özelliklere sahip yeni termal bullet kamera modelini duyurdu. Rekabetçi fiyatıyla dikkat çeken yeni bi-spectrum kamera (DS-2TD2615-7 / 10) hasar ve mal kaybına karşı mücadelede “kısa mesafe” uygulamalar için öneriliyor.

Yeni termal kamera güçlü davranış analizlerine sahip derin öğrenme algoritmalarını kullanıyor. Dikkat çeken özellikleri arasında hat geçişi, bölge giriş / çıkış ve izinsiz giriş gibi akıllı alarmlar yer alıyor.

Kameranın görüntü işleme teknolojisi, en iyi termal görüntülemeyi elde etmek içim çeşitli görüntü işleme ve iyileştirme teknolojilerini birleştiriyor. Kamera aynı zamanda, termal dedektör teknolojisi açısından verimlilik standardı olan 50mK'den daha az NETD (Gürültü Eşdeğer Sıcaklık Farkı) kullanıyor. Algılanan sıcaklık farkı ne kadar düşük olursa, değer o kadar küçük oluyor ve dolayısıyla daha iyi görüntüler elde edilebiliyor.

DS-2TD2615-7 / 10 kamera ayrıca bir alarm fonksiyonuyla geliyor ve sıcaklık önceden belirlenen sınırın üstüne çıktığında alarmı tetikleyecek olan bir ‘’sıcaklık alarm eşiğin’’ ayarlama işlevi sunuyor. Bi-spektrum görüntü füzyonu, kullanıcılara resim içinde resim önizleme sağlıyor. Termal görüntülere yerleştirilen optik detaylarla daha net detaylar sunan kamera, kanıt elde etmeyi kolaylaştırıyor

DS-2TD2615-7 / 10 özellikler
• Yüksek hassasiyet, 160 × 120 çözünürlük sensörü (çıkış çözünürlüğü 320 × 240), kontrast ayarı desteği
• Ayna görüntüsü, dijital yakınlaştırma × 2, × 4, × 8 ve yerel çıktı
• Güçlü çevresel uyumluluk, kötü hava veya daha zorlu ortamlarda otomatik kalibrasyon

DS-2TD2615-7 / 10 termal kamera, özellikle havaalanı, demiryolları, hapishaneler ve elektrik santralleri gibi kritik altyapılarda herhangi bir çevre güvenliği ve yangın önleme çözümü için bir öneriliyor. Kameranın küçük boyutu ve dengeli tasarımı, duvar, tavan veya stand montajı seçenekleri ile kurulumu kolaylaştırıyor.

Hikvision Avrupa Ürün Müdürü Franck Carette, “Termal Bi-Spectrum bullet güvenlik kamerası sadece bir çevrede neler olduğunu görmeyi değil ayrıca, bir yangın başlamadan önce mülklerin ve insanların zarar görmesini engelleyen ön alarmlarla koruma sağlıyor.’’ diyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın