Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Altronix, Kablo Yönetimi'ni Basitleştirmek için Paxton İle Entegrasyon - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Altronix, Kablo Yönetimi'ni Basitleştirmek için Paxton İle Entegrasyona Gidiyor

Entegrasyon Altronix'in Trove2PX2 modeli 12 Paxton Net2 plus serisi kontrol cihazına uyum sağlayacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Altronix, Kablo Yönetimi'ni Basitleştirmek için Paxton İle Entegrasyona Gidiyor
Altronix, Troves erişimi ve güç entegrasyonu çözümleri portföyüne Paxton Access'i eklediğini duyurdu. Şirket, entegrasyonun kurulum ve işçilik maliyetlerini büyük ölçüde azaltarak pano düzenini ve kablo yönetimi uygulamalarını kolaylaştıracağını söylüyor.

Altronix Corp'un başkanı Alan Forman, “Paxton Access ile olan işbirliğimiz, sistem entegratörleri için tasarım ve kurulum sürecini daha da basitleştiriyor. Trove, daha karlı ve daha temiz bir kurulumu kolaylaştırıyor” diyor.

Trove 2PX2, 12 Paxton Net2 plus serisi kontrol cihazını barındıran çıkarılabilir bir arka panel içeriyor. Düzenleme, teknisyenlerin kurulumdan önce erişim sistemini test etmesine ve yapılandırmasına sağlıyor. Trove TPX2 ayrıca, kablolama için yer ve yedek pilleri barındırmak için bir sabotaj anahtarı, montaj donanımı ve camlock içeriyor.

Entegrasyonla ilgili olarak Paxton Access'in başkan yardımcısı Chris Wilson, “Altronix ile ortak olmaktan ve Paxton kontrolörlerinin Trove2 serisi ile uyumluluğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, bayilerimize her bir kurulumun ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla seçenek sunmakta, çeşitli denetleyici seçeneklerimize ve Altronix güç kaynakları ve aksesuarlarına hizmet vermektedir. Ayrıca bayilerimize Paxton'un dünya standartlarında çözümlerini müşterilerine sunmanın bir başka yolunu da sağlıyor ”diyor.

Altronix, ayrıca ücretsiz bir Trove sistem tasarım aracı sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın