Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
BioSec, modüler ürün grubuna yeni bir cihaz ekledi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

BioSec, modüler ürün grubuna yeni bir cihaz ekledi

Macar şirketi BioSec Group, BS Triple 1+ yenilikçi erişim kontrol cihazını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
BioSec, modüler ürün grubuna yeni bir cihaz ekledi
Macar güvenlik şirketi BioSec Group , iç mekan ortamları için modüler biyometrik terminaller sunan devrim niteliğindeki “Triple” ürün serisine yeni bir cihaz ekledi. BS Triple 1+ olarak adlandırılan BioSec'in en son cihazı, RFID okuyucusu ile avuç içi damar tanımayı birleştirerek müşterinin isteklerine göre 1: n ve 1: 1 kimlik doğrulama seçenekleri sunuyor. Örneğin sistemde çalışanlar biyometrik, ziyaretçiler ise  RFID kartı kullanabiliyor.

Yeni cihaz, şirketin yakın zamanda piyasaya sürülen ve biyometrik kimlik doğrulama için kullanılan BS Triple 1 terminaliyle benzer mimariyi kullanıyor. BS Triple 1'in modüler tasarımı sayesinde, müşteriler, biyometrik modülü, dokunmatik, parmak ve tam el versiyonları dahil olmak üzere üç seçenek arasından seçim yapabiliyor. RFID okuyucu da entegre eden sistem ile kullanıcılar erişim kontrolünde en yüksek esnekliğe sahip olabiliyor. BS Triple 1+ ile, müşteriler herhangi bir ek maliyet veya uzman yardımı olmadan erişim kontrol cihazını değiştirebiliyor.

BS Triple 1+, BioSec'in BS GateKeeper fiziksel erişim kontrol sistemi için, şirketin “Triple” serisine ek olarak sunulacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın