Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobotix'in Yeni Ürün Ailesi: MOBOTIX MOVE - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mobotix'in Yeni Ürün Ailesi: MOBOTIX MOVE

Mobotıx move güvenlik kameraları, kaliteyi kaybetmeden ek özellikler sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Mobotix'in Yeni Ürün Ailesi: MOBOTIX MOVE
MOBOTIX, mevcut portföyünü tamamlayan yeni MOBOTIX MOVE güvenlik kamerası ailesinin, gelişmiş özelliklerle piyasaya sunulduğunu duyurdu. Yeni MOBOTIX MOVE serisi, saniyede 30 kareye kadar 3 ve 4 MP çözünürlükte video akışı ile ONVIF S ve G profillerini destekleyen ilk MOBOTIX kameralar olarak dikkat çekiyor. Yeni seri bullet, sabit kdome ve iki speed dome dahil olmak üzere 4 model olarak sunuluyor. Tüm modeller, esnek dağıtım için PoE destekli ve IP66 / IK10 olarak geliyor.

MOBOTIX'in Genel Müdürü Thomas Lausten “ Global müşterilerimizi ve entegratörlerimizi dinledik. MOBOTIX'in güvenlik ve erişim kontrol pazarındaki yapı kalitesini, güvenilirliğini ve inovasyonunu koruyarak standartlara dayalı özellikler sunan yeni bir ürün ailesi oluşturduk.” diyor.

MOBOTIX MOVE ayrıca, 4 MP çözünürlüğe kadar motorlu değişken odaklı lensler, yüksek hızlı mekanik Pan-Tilt-Zoom ve eniş Dinamik Aralık sensörleri ile donatılmış ilk MOBOTIX kamera serisi olarak, yerleşik yazılım, akıllı etkinlik fonksiyonları, uzaktan yakınlaştırma ve odaklama ile iris kontrolü gibi gelişmiş özelliklere sahip Her kamerada ayrıca dahili bir SD kart yuvası ve bazı modellerde IR LED aydınlatması bulunuyor.
Entegre hareketli IR kesme filtresi teknolojisine sahip gerçek gündüz / gece özelliği, gündüz renkli görüntüler ve geceleri ise kızılötesi duyarlı tek renkli görüntüler sağlıyor. Tam ONVIF desteği sunan MOBOTIX MOVE kameralar, PTZ kontrolü, ses, çok noktaya yayın ve röle çıkışları dahil olmak üzere çok sayıda video yönetimi yazılımı ve NVR cihazlarını destekliyor.

Lausten, “MOB”OTIX MOVE serisi ile müşterilerimiz artık kaliteden ödün vermeden daha fazla seçeneğe sahip olabilirler. Tüm MOBOTIX MOVE ürünleri Almanya'da MOBOTIX tarafından test edildi ve denetim altında üretildi. Müşterilerimiz, tüm MOBOTIX MOVE markalı cihazların aynı yüksek kalite standartlarına göre teslim edildiğinden ve desteklendiğinden emin olabilirler ”diye ekliyor.

Tüm MOBOTIX MOVE cihazları, PC tabanlı tarayıcılar kullanılarak entegre web GUI ile kontrol edilebiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın