Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Foscam E1: Çok yönlü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Foscam E1: Zengin Özellikler, Çok Yönlü Kullanım

Foscam E1 kablosuz güvenlik kamerası, pratik kurulumu ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Foscam E1: Zengin Özellikler, Çok Yönlü Kullanım
Geçmişte, bir IP kamera kullanmak, çoğu kez kablolama ve kayıt cihazlarına ihtiyaç duyulduğundan bir profesyonel yardımını gerektiriyordu. Günümüzün, tüketici sınıfı kablosuz kameraları ise daha iyi özellikler ve hizmetler sunuyor. Foscam’ın yeni E1 kablosuz güvenlik kamerası kablolama, kurulum, karmaşık kamera ayarları gibi uğraşlardan kurtarıyor.



Foscam E1, hem iç hem de dış mekanlarda çalışabiliyor. Kamera muadillerine göre yüksek kapasiteli şarj edilebilir pil ile çalışıyor ve tamamen kablosuz olarak geliyor. E1 Ayrıca, 7 güne kadar kayıt geçmişine erişmenizi sağlayan ücretsiz bir 1GB bulut depolama alanı sunuyor. Kamera bir hareket veya ses algıladığında, yakalanan klipler 7 günlük ücretsiz depolama için bulut üzerinden akıllı telefonunuzla senkronize ediliyor. 1080p çözünürlüğe sahip kamera, manyetik montajlı kurulumu ile evin herhangi bir alanında kurulumu oldukça kolay hale getiriyor.

Sistem, bir kamera ve yönlendiriciyle bağlantı kurmak için kullanılan bir WiFi baz istasyonundan oluşuyor. Aynı anda bir E1 HUB'a en fazla 4 kamera bağlanabiliyor. Kameraları tek tek, veya tüm evi kapsayacak şekilde bir hub ile birlikte satın alabilirsiniz.



Eğer evden uzaktayken evinizi izlemek için güvenlik kamerası kullanmayı planlıyor, ancak kameralarının karmaşık ayarları ile uğraşmak istemiyorsanız, Foscam E1 hem kurulum hem de kullanım kolaylığı ile tercih edebileceğiniz bir kamera alternatifi sunuyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın