Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Videotec, Deniz ve Petrol&Gaz Ortamları İçin Yeni Kamera Serisini Duyu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Videotec, Deniz ve Petrol&Gaz Ortamları İçin Yeni Kamera Serisini Duyurdu

Yeni seride gelişmiş DELUXE teknolojisi kullanılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Videotec, Deniz ve Petrol&Gaz Ortamları İçin Yeni Kamera Serisini Duyurdu
Videotec, ürün portföyünü yeni DELUX görüntüleme ve kodlama teknolojisini içeren güvenlik kameraları ile genişletti. Deniz ve petrol&gaz sektörlerinin gözetim ihtiyacı için tasarlanan kameralar rekabet gücünü önemli ölçüde artırıyor.

ULISSE COMPACT PTZ'ye entegre edilen DELUX teknolojisi artık IP, PTZ ve ex-proof ve Marine hatlarının MAXIMUS MPX, MVX AND NXPTZ sabit kameralarda da yer alacak. Yüksek performans seviyeleri ile zorlu ortamlarda ve patlama riski olan yerler için tasarlanan yeni seri, operasyonel verimliliği geliştirmeyi hedefliyor.

DELUX teknolojisi, daha fazla ışık hassasiyetini beraberinde getiriyor. Böylece güvenlik kameraları çok yüksek ışık koşullarında bile yüksek netlikte görüntüler ve iyi tanımlanmış renklerle, gece veya gündüz çok yüksek kalitede görüntü sunabiliyor. Geliştirilmiş hassasiyet ve görüntü netliği, özellikle insanlar, nesneler, hareketli araçlar ve diğer olaylar gibi gündüz veya gece tanımlama ihtiyacının önemli olduğu hassas alanlarda katma değer sağlıyor.

Kameralarda DELUX teknolojisinin gelişmiş renk işleme ve daha fazla gürültü azaltma özelliğine ek olarak, yeni PTZ fonksiyonları (zoom ile orantılı hız kontrolü) ve Gizlilik Maskeleme yönetimi de bulunuyor. Videotec'in Ar-Ge ekibi tarafından uçtan uca geliştirilen DELUX teknolojisi, yeni güvenlik kamerası modellerinin maliyetlerinde önemli ölçüde azaltıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın