Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
McCarran Uluslararası Havaalanında Büyük Değişim - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Las Vegas McCarran Uluslararası Havaalanı Güvenlik Sistemini Yeniliyor

ABD'nin en yoğun havalanlarından biri olan McCarran Uluslararası Havaalanı mevcut sistemini yenileme kararı aldı. Projenin 10 milyon doları aşması bekleniyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Las Vegas McCarran Uluslararası Havaalanı Güvenlik Sistemini Yeniliyor
Las Vegas McCarran Uluslararası Havaalanı güvenlik operasyonlarını yeni bir kamera sistemi ile geliştiriyor. Ulaştırma Güvenliği İdaresi tarafından kapalı devre video sistemini yükseltmek için 9 milyon dolarlık ek ödenek alan yükseltme projesinin, 10 milyon doları aşması bekleniyor.

Proje kapsamında kurulacak olan yeni kameralar, tüm bagaj arama alanlarına, kontrol noktalarına, garajlara, çıkış hatlarına ve havalimanındaki diğer güvenlik alanlarına monte edilecek. 360 derece dönebilen kameralar ile mevcut kamera sayısının azaltılması planlanıyor.

Yeni sistem, şüpheli etkinlikleri tespit edebilecek ve kolluk kuvvetleri de dahil olmak üzere destek gerekip gerekmediğini belirleyebilecek. Projenin planlama aşamasının altı ila dokuz ay, inşaat aşamasının ise bir yıl sürmesi bekleniyor. Yükseltmenin bir parçası olarak projede yeniden kablolama gerekmeyecek. Havalimanı etkinliklerinde oluşabilecek aksamaları en aza indirgemek için kurulum aşamaları titizlikle sürdürülecek.

McCarran Uluslararası Havaalanı Direktörü Rosemary Vassiliadis " Sistemimiz eskiydi ve teknoloji de her geçen gün hızla ilerliyor. Ulaştırma Güvenlik Dairesinin yaptığı incelemeler sonucunda yükseltme kararı aldık. Kameralar bu tür güvenlik süreçlerinde önemli bir rol oynuyor. Genel olarak güvenlik artırıyor ve bu çok önemli." dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın