Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, Yeni Yüz Tanıma Cihazlarını Piyasaya Sundu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, Yeni Yüz Tanıma Cihazlarını Piyasaya Sundu

Derin öğrenme teknolojilerini kullanan 3 yeni Hikvision yüz tanıma cihazı, esnek erişim kontrolü çözümleri sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, Yeni Yüz Tanıma Cihazlarını Piyasaya Sundu
Dünyanın önde gelen yenilikçi video gözetim ürünleri ve çözümleri tedarikçisi Hikvision, 3 yeni yüz tanıma cihazını tanıttı. Hikvision'un yüz tanıma terminalleri, bina operasyonlarını, işgücü yönetimini ve güvenlik operasyonlarını iyileştirmek için öğrenme algoritmaları ile donatılmış olarak geliyor.

Her biri tek bir uygulama ve senaryo için esnek bir şekilde tasarlanmış tanıma terminalleri, gelişmiş erişim kontrolü için üç model olarak sunuluyor.
  • Duvara Monte Yüz Tanıma Terminali - DS-K1T604MF & DS-K1T606MF
  • Taban veya Duvara Monte Yüz Tanıma Terminali - DS-K1T605MF
  • Access Turnike Yüz Tanıma Bileşeni - DS-K5603-Z

Kolay kurulum ve kullanım ile dikkat çeken cihazlardan, DS-K1T604MF & DS-K1T606MF modeli bir girişte hızlı erişim için ideal bir ürün olarak öneriliyor. DS-K1T605MF modeli ise, uygun dikey yüzeylere veya ön masaya monte edilebiliyor. Yüz tanıma bileşeni ise erişim turnikeleriyle birlikte kullanılmak üzere sunuluyor ve yüz görüntülerini yakalamak için kurulum üzerine yatay olarak döndürülebiliyor. Hikvision'un yüz tanıma terminalleri, 1: 1 veya 1: N eşleştirme modlarını, Mifare kartlarıyla kimlik doğrulamayı ve TCP / IP veya RS-485 bağlantısını destekliyor.

Doğru ve hızlı yüz tanıma

Hikvision, yüz tanıma terminallerinde Derin Öğrenme algoritmaları kullanılıyor. Böylece daha az iletim gecikmesi ve arka uç bileşenleri için daha az yük sağlanırken, terminallerin yüz yakalama oranı 0,5 saniyeden daha az bir sürede % 99 hassasiyete ulaşabiliyor. Hikvision'un yüz tanıma terminalleriyle donatılmış turnikeler, yoğun saatlerde yarım saniyeden daha kısa sürede yanıt vererek, dakikada 40 kişiye kadar çıkabiliyor.

Hikvision'un yüz tanıma terminalleri, çok çeşitli senaryolar ve ortamlar için kişiselleştirilebilir esnek çözümler halinde sunuluyor. Yüz görüntüleri, kimlik kartı swiping ve görüntüleri, özel modları ve daha fazlasını karşılaştırarak çoklu kimlik doğrulama modları uygulanabiliyor. Terminallerin, ticari gayrimenkullerden devlet kurumlarına, küçükten işletmelerden fabrikalara kadar geniş bir uygulama alanı bulunuyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın