Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Milestone Device Pack 9.8 mobil güvenliği daha akıllı hale getiri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Milestone Device Pack 9.8 mobil güvenliği daha akıllı hale getiriyor

Milestone XProtect video çözümlerini kullanan iş ortakları ve müşteriler için Device Pack 9.8'i piyasaya sundu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Milestone Device Pack 9.8 mobil güvenliği daha akıllı hale getiriyor
Lider VMS markalarından biri olan Milestone Systems, Milestone XProtect video çözümlerini kullanan iş ortakları ve müşteriler için Device Pack 9.8'i piyasaya sundu. Yeni yazılım paketi, yeni donanımları desteklemek için XProtect video yönetimi için yazılım güncellemeleri içeriyor.

Mobil ve vücutta kameraları için yeni güncellemeler

Vücuda takılan kameraların kullanımı, sabit kameralar tarafından kapsanamayan alanlarda gerçekleşen olayların kablosuz olarak belgelenmesini sağlıyor. Bu durum, güvenlik olaylarıyla ilgili ilgili durumsal farkındalığı ve güvenlik seviyesini artırıyor, çünkü kamera yayınları gerçek zamanlı olarak Milestone VMS'ye gönderiyor. Bununla birlikte, bant genişliği kısıtlamaları, iletilen videonun kalitesini etkileyebiliyor ve araştırma olanaklarını sınırlayabiliyor. Kameralarda yer alan dahili depolama, bu soruna bir çözüm sunuyor. Vücuda takılan kamera yüksek bant genişliğine sahip bir ağa bağlandığında, cihazdaki kayıtlar XProtect Sistemi ile gerçek zamanlı olarak gönderilen kayıtlarla senkronize ediliyor. ONVIF profili G standardı ile sağlanan senkronizasyon ve şimdi Milestone Kamera Ortakları Edesix ve Zepcam'ın belirli modelleri için Device Pack 9.8'de XProtect'te uygulanıyor.

Axis kameralarda siber güvenlik arttı

Device Pack sürümü ile Axis kameralara SRTP desteği geliyor. Güvenli Gerçek Zamanlı Protokol (Güvenli RTP veya SRTP), geliştirilmiş güvenlik mekanizmasına sahip RTP protokolünün bir uzantısı olarak sunuluyor. RTP tabanlı iletişim protokolünden geçirilen veriler ve mesajlar şifrelenerek, kimlik doğrulaması ve bütünlük doğrulamasını sağlıyor. Milestone XProtect ile tüm Axis sürücülerinde uygulanan SRTP uygulaması, ekstra güvenlik seviyesini sağlamak için desteklenen Axis kameraların akıllı yapılandırma yeteneklerini kullanıyor.

Device Pack 9.8 Diğer Özellikleri

  • Kenar depolama özelliğine sahip Bosch kameralar için XProtect desteği
  • Akıllı kameralardan hareket algılama gibi alarmları işlemek için kamera analitiğinde Mobotix MxActivitySensor'un VMS.Support'u tarafından erişim
  • Hanwha Techwin termal kameralarının çeşitli modelleri artık tam olarak destekleniyor ve Milestone topluluğunun kullanacağı en geniş termal kamera yelpazesini sunuyor.
   


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın