Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vicon, Ultra Yüksek Çözünürlüklü 180 derece Multisensör Kamera Serisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vicon, Ultra Yüksek Çözünürlüklü 180 derece Multisensör Kamera Serisini Tanıttı

Vicon'un V1000 serisi multi sensörlü kameraları distorsiyon olmadan 20 MP'ye kadar Panoramik görüntü sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Vicon, Ultra Yüksek Çözünürlüklü 180 derece Multisensör Kamera Serisini Tanıttı
Vicon, yeni V1000 multisensör kameras serisini piyasaya sürdü Havaalanları, çevre güvenliği ve şehir gözetimi gibi geniş alanların son derece ayrıntılı bir şekilde kapsanması için tasarlanan yeni V1000 serisi, Vicon'un Valerus ve ViconNet dahil olmak üzere birçok endüstri lideri VMS çözümü ile uyumlu olarak geliyor.

V1000 serisi güvenlik kameraları bozulmamış bir panoramik ve 180 derecelik kesintisiz bir görünüm sağlamak için birlikte çalışan ve dört ayrı kamera modülü içeren sabit dome kamera formuna sahip. Video, tek bir yatay görüntü ya da ayrı çeyrekler olarak izlenebiliyor. Operatörler her modül için farklı pozlama ayarları yapabiliyor. 8 MP V1008-WIR-180 güvenlik kamarası dört adet 2 MP modül kullanıyor. 20 MP V1020-WIR-180 kamerada ise her biri 5 MP modüler kameralar bulunuyor.

Multi sensörlü panoramik kameraların tek bir cihazla çoklu kamera ihtiyacını karşılama yeteneği, bu kameraları genişleyen coğrafik alanların gözetiminde, özellikle büyük ölçekli sistemler için uygun maliyetli bir araç haline getiriyor. Operatörler, gerçek zamanlı olarak belirlenmiş bir ilgi alanına odaklanma yeteneğine sahipken, kamera kayıt amacıyla tüm sahnedeki video kapsamını iletmeye devam ediyor.

Kameraların Video İçerik Analizi, hareketi ve kurcalamayı tespit ediyor ve operatörleri olaylara karşı uyarıyor. Vicon V1000 kamera serisi hem H.265 sıkıştırma hem de Smart Encoding özelliğini destekliyor. Böylece, ağ bant genişliği ve depolama kapasitesinin en verimli şekilde kullanılması sağlanıyor. IR kesme filtresi, düşük ışık hassasiyeti sağlarken, IK10 ve IP66 sınıfı muhafazası kamerayı, vandalizme ve hava koşullarına karşı dayanıklı hale getiriyor.

Vicon Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Bret McGowan “Vicon'un uçtan uca gözetim çözümleri uzun zamandır en yüksek kalitede gözetimine ihtiyaç duyan şehirler, havaalanları, kamu hizmetleri ve diğer alanlarda tercih ediliyor. Yeni V1000 serisinin, sunduğumuz ürünlere değerli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz, ”diyor.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın