Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon, H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serisine UMD teknolojisinin ekl - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon, H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serisine UMD teknolojisinin eklendiğini duyurdu.

H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serilerinde, giriş seviyesine sahip fiyatlarla yapay zeka (AI) yetenekleri sunulacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon, H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serisine UMD teknolojisinin eklendiğini duyurdu.
Bir Motorola Solutions firması olan Avigilon, H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serisine Olağandışı Hareket Algılama (UMD) teknolojisinin eklendiğini duyurdu. H4 SL ve H4 Mini Dome kamera serilerine UMD teknolojisinin dahil edilmesiyle, müşterilere giriş seviyesine sahip fiyatlarla yapay zeka (AI) yetenekleri sunulacak.

UMD teknolojisi, önceden tanımlanmış kurallar veya kurulumlar olmaksızın, bir sahnede tipik aktivitenin nasıl göründüğünü sürekli olarak öğreniyor ve daha sonra olağandışı hareketi algılayarak işaretliyor. Avigilon Kontrol Merkezi (ACC) yazılımı, operatörlerin daha hızlı araştırma yapmasını gerektiren olaylara dikkatlerini odaklayarak, büyük miktarlarda video incelemesine olanak tanıyor.

Avigilon'un Başkanı ve Operasyon Direktörü James Henderson, “AI'nın tüm müşterilerimize proje boyutu, karmaşıklığı veya bütçesinden bağımsız olarak fayda sağlayabileceğine inanıyoruz. H4 SL ve Mini Dome güvenlik kamerası serilerine UMD teknolojisini ekleyerek, gelişmiş video analizlerini herhangi bir uygulamaya yerleştirmek için kurulumu kolay ve düşük maliyetli bir yol oluşturduk.” diyor.

Avigilon’un tüm yeni H4 SL ve Mini Dome kamera modelleri, ACC 6.10 video yönetim yazılımıyla beraber UMD teknolojisini içeriyor. Önceki sürüm güvenlik kameraları ise ücretsiz bir firmware indirmesinden yararlanabiliyor.

UMD teknolojisi hakkında daha fazla bilgiye avigilon.com/umd adresinden erişilebiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın