Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Yapay Zeka'lı, Yüz Tanıma Sunucusu DHI-IVS-F7500-P Duyurdu. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Yapay Zeka'lı, Yüz Tanıma Sunucusu DHI-IVS-F7500-P Duyurdu.

Yeni sunucu, yüksek verimli yüz algılama ve tanıma platformu sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Yapay Zeka'lı, Yüz Tanıma Sunucusu DHI-IVS-F7500-P Duyurdu.
Küresel video gözetim endüstrisinde küresel çözüm sağlayıcılarından biri olan Dahua, şehir güvenliği yönetimi, trafik yönetimi, plazalar, zincir süpermarketleri için iş analizi gibi projeler için tasarladığı AI destekli DHI-IVS-F7500-P sunucuyu tanıttı.

Yüz yönetimi için kitlesel bir veri platformu olarak tanıtılan Dahua yüz tanıma sunucusu DHI-IVS-F7500-P, görüntü akışını yapısal veriler olarak analiz edebiliyor ve bunları dağıtılmış veri tabanında depolayabiliyor. Ayrıca, görüntü karşılaştırması arama motoru teknolojisi ile bulanık kitlesel insan yüzü verilerini destekleyen sunucu ile saniyeler içinde sonuç alınabiliyor.

Yüksek verimli yüz algılama ve tanıma

Entegre, yüksek performanslı GPU P4 modülü ve Dahua'nın gelişmiş derin öğrenme algoritmaları ile desteklenen, dağıtılmış yüz tanıma sunucusu DHI-IVS-F7500-P, % 90'ın üzerinde bir hassasiyet ile yaş ve bireysel farklıkları tanımlamaya yardımcı olan cinsiyet, ifade ve gözlük gibi ayrıntılı yüz özelliklerini de algılayabiliyor.

Proaktif alarm ile güçlendirilmiş karşılaştırmalar

Dahua'nın yüz tanıma sunucusu DHI-IVS-F7500-P, yüz verilerini topladıktan sonra, hem dinamik hem de statik görüntü karşılaştırması yapıyor. Dinamik karşılaştırma gerçek zamanlı 100 kanal resim akışını (yaklaşık 8,5 milyon resim işleme) ve 300.000 yüz kontrol karşılaştırmasını desteklerken, statik karşılaştırma 30 milyon resim karşılaştırmasını destekliyor. Daha önce kaydedilen veritabanında, tanımlanan yüz ile eşleşirse, sistem anında bildirim veya alarm gönderiyor.

Esnek ve kapsamlı kayıt kütüphanesi

Yeni yüz tanıma sunucusu, yüz karşılaştırmayı daha iyi desteklemek için, maksimum 300.000 insan yüzü resminin depolama kapasitesi sunuyor. Ayrıca, kayıtlı kütüphanedeki kişisel bilgileri silinip değiştirilebiliyor ve aynı zamanda resimler ve dosyalar içe / dışa aktarılabiliyor. Dahua yüz tanıma sunucusu DHI-IVS-F7500-P, yüz algılama ve karşılaştırma suçluları tanımlayarak, bir olay meydana gelmeden önce daha güvenli bir sosyal ortam oluşturmak için proaktif koruma sunuyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın