Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis, Bulut Tabanlı Hizmet Platformunu Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis, Bulut Tabanlı Hizmet Platformunu Başlattı

Yeni ''Axis Guardian'' entegratörlere ek kazanç fırsatları sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis, Bulut Tabanlı Hizmet Platformunu Başlattı
Axis Communications güvenlik hizmeti sağlayıcılarına ve alarm izleme şirketlerine uzaktan izleme ile uçtan uca yönetim hizmeti sunmalarına izin verecek şekilde tasarlanan bulut tabanlı AXIS Guardian'ı piyasaya sürdü. AXIS Guardian, müşterilerinin ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için bir dizi alarm ve güvenlik şirketi ile yakın işbirliği içinde oluşturuldu.

Entegratörlerin mevcut alarm izleme yazılımı ile bütünleşmek üzere tasarlanan video verileri Axis tarafından kenarda işleniyor ve daha sonra bulutta veya yerel olarak depolanıyor. AXIS Guardian'ın merkezi cihaz yönetimini kullanan sağlayıcılar, müşterilerinin sistemlerini uzaktan idare edebiliyor ve yönetebiliyor. AXIS Guardian aynı zamanda bakım veya kurulum masrafları olmaksızın son kullanıcılarına istikrarlı ve güvenilir bir izleme sunulabiliyor.

AXIS Guardian, alarm şirketleri ve güvenlik servis sağlayıcılarının müşteri hizmetlerini artırmasına ve müşterileri ile olan ilişkilerini derinleştirmelerine olanak tanıyor.

Artan operasyonel verimlilik

AXIS Guardian'ı alarm işleme yazılımı ile entegre etmek, alarm yönetimini çok hızlı ve verimli hale getiriyor. Alarm çözümlerine video doğrulama eklenmesi, olası bir tehdidin kolay ve hızlı bir şekilde tanımlanmasını ve doğrulanmasını sağlıyor. Güvenlik hizmeti ve alarm izleme entegratörleri, bir alarmı doğrulayarak ve sadece gerçek olayları ele alarak, yanlış alarmların neden olduğu kaynak israfını önleyebiliyor ve böylece daha fazla hizmet sunabilmek için kaynaklarını artırmak zorunda kalmadan daha fazla hizmet sağlayabiliyorlar.

Artan Gelirler ve ek kaynaklar

AXIS Guardian ayrıca, alarm şirketleri ve güvenlik hizmeti sağlayıcılarının, son kullanıcılarına, çevre korumasından, ses ürünlerini kullanarak yabancı kişilerin sözlü olarak tanıtılmasına kadar, çeşitli ek hizmetler de sunuyor. Entegrasyon, son kullanıcılara ek ürün ve hizmetlerin satışını sağlıyor. Müşterilere, alarm izleme şirketleri ve güvenlik sağlayıcıları tarafından uzaktan hizmet verildiği için, müşteriler ekstra güvenlik cihazlarını ve hizmetlerini nasıl yönetecekleri konusunda endişelenmeden, piyasadaki en iyi gözetim cihazları kombinasyonundan yararlanabiliyor. Bu, satıcıların hem donanım satışı hem de ekstra hizmetlerle gelirleri artırabileceği anlamına geliyor.

AXIS Guardian'ın web ve mobil uygulaması, son kullanıcıların ihtiyaç duydukları anda gözetim üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlıyor. Müşteriler uygulamalar aracılığıyla kayıtlı ve canlı video görüntülerine, alarm veya güvenlik hizmetleri sağlayıcısından bağımsız olarak sistemlerini izleyebilmeleri veya kontrol edebilmeleri için erişebiliyor.

Bakım ve ek maliyetlerden tasarruf

HBulut tabanlı hizmet ayrıca ticari faydalarda sağlıyor. Kurulum, sistem tasarımı gerekmediği için son derece kolay bir şekilde yapılabiliyor ve özel eğitimli montajcılar gerektirmiyor. AXIS Guardian, mevcut alarm sistemine doğru şekilde entegre edildiğinde, tek bir tıklama ile sisteme yeni cihazlar eklenebiliyor. Cihazların uzaktan takip edilebilmesi rutin bakım ve kontrol ile ilgili maliyetleri azaltıyor. AXIS Guardian, müşterilerinin ihtiyaçlarına göre ölçeklendirilebileceği esnek bir abonelik modeli sunuyor. Alarm izleme ve güvenlik hizmeti sağlayıcıları sadece kullandıkları bileşenler için ödeme yapıyor.

Axis Communications'ın Hosted Services adlı Global Direktörü Johan Birkfeldt, “AXIS Guardian'ı, alarm şirketleri ve güvenlik sağlayıcıları ile birlikte, uçtan uca bir güvenlik hizmeti olarak sunarak, rekabet avantajı sağlamak için geliştirdik. Bu bir kazan-kazan modeli. Müşterilerimiz gelişmiş bir alarm ve yanıt sistemine kavuşurken, ortaklarımız da gelir akışlarını ve müşteri tabanlarını genişletmek için ek seçeneklere sahip oluyor.’’ Diyor.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın