Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin, 72 ve 128 CH, İki Yeni NVR'yi Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin, 72 ve 128 Kanal, İki Yeni NVR'yi Piyasaya Sürdü

Cihazlar, depolama kapasitesini yükseltilebilecek şekilde 8 (72 kanal) ve 16 (128 kanal) yuvayı destekliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin, 72 ve 128 Kanal, İki Yeni NVR'yi Piyasaya Sürdü
Global güvenlik şirketi Hanwha Techwin 128 kanal (PRP-5000H16) ve 72 kanal (PRP-4000H16) yüksek kapasiteli, sunucu tabanlı iki yeni NVR cihazını tanıttı.

Yüksek kapasiteli sunucu tabanlı NVR modelleri, Hanwha Techwin tarafından geliştirilen entegre bir yönetim yazılımı olan SSM 2.1 (Akıllı Güvenlik Yöneticisi) ile geliyor. Yazılım, sadece ideo bilgilerini etkin bir şekilde kullanabilmelerini değil, aynı zamanda çeşitli akıllı video analizleri ve olay aramalarını gerçekleştirmelerine de olanak tanıyor. Kullanıcılar ayrıca, ortama bağlı olarak çeşitli çözünürlüklerde eş zamanlı kayıt yapabiliyor. Cihazlar, depolama kapasitesini yükseltilebilecek şekilde 8 (72 kanal) ve 16 (128 kanal) yuvayı destekliyor.

128 kanallı NVR’de, sisteme kararlı bir güç desteği sağlamak için 2 güç kaynağı bulunuyor. Böylece kesintisiz video iletimi sağlanarak, sistem arızası veya önyükleme hataları gibi acil durumlar önleniyor. Depolanan görüntüler, birkaç düşük kapasiteli depolama cihazını bir araya getirerek, yüksek kapasiteli depolama yaratabilen RAID işlevinin uygulanmasıyla güvenli bir şekilde korunabiliyor.

Sunucular Hanhwa Techwin Wisenet X serisi ürünlerle birlikte kullanıldığında, çığlık gibi anormal ses kaynaklarını da algılayabiliyor. Anormal bir ses kaynağı tespit edildiğinde bir olay alarmı gönderilebiliyor.

Bir Hanwha Techwin yetkilisi, "Bu yeni yüksek kapasiteli sunucu tabanlı NVR modelleri ile, büyük miktardaki veriyle ilgilenen fabrikalar ve büyük apartman kompleksleri, verilerini daha verimli bir şekilde yönetebilecek." diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın