Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Axis, 5 MP paslanmaz Çelik, 4K Dome Kameraları Piyasaya Sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis, 5 MP paslanmaz Çelik, 4K Dome Kameraları Piyasaya Sürdü

Q35 serisinin yeni üyeleri, zorlu ortamlar için tasarlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis,  5 MP paslanmaz Çelik, 4K Dome Kameraları Piyasaya Sürdü
Axis Q35 serisinin yeni üyeleleri olan 2 adet multi-megapiksel, sabit dome kamera modellerini tanıttı. Zorlu ışık koşullarında ve zorlu ortamlarda sağlam performans için geliştirilen yeni modeller, kritik altyapı, şehir gözetimi, havaalanları, tren istasyonları, limanlar, sağlık hizmetleri, ilaç ve gıda endüstrileri gibi çok çeşitli alanlarda gözetim için öneriliyor.

Axis Communications Global Ürün Müdürü Petra Bennermark, “AXIS Q35 Serisinin en yeni modelleri, en zorlu koşullarda bile müşterilerimizin güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak” diyor.

AXIS Q3518-LVE 4K ve paslanmaz çelik AXIS Q3517-SLVE modelleri, zor ışık koşullarında olağanüstü görüntü kalitesiyle 30 fps'de 5 MP çözünürlük sunuyor. Axis kameralar ayrıca, Axis OptimizedIR aydınlatması, Adli WDR ve Lightfinder teknolojilerini de içeriyor. Yeni modeller, tam görüntü kalitesindeki önemli ayrıntıları korurken, depolama ve bant genişliği gereksinimlerini ortalama % 50 ve daha fazla azaltan ödüllü Axis Zipstream teknolojisini de destekliyor.

En zorlu koşullara dayanacak şekilde tasarlanan gelişmiş AXIS Q35 kamera modelleri, -50 C ile +60 C arasındaki aşırı sıcaklıklarda stabil çalışma olanağı sağlıyor. AXIS Q3517-SLVE, tuz, deterjan ve diğer kimyasalların aşındırıcı etkilerine karşı son derece dayanıklı bir deniz sınıfı paslanmaz çelik muhafazaya sahip olarak geliyor.

AXIS Q35-LVE / -SLVE kameralar IK10 + derecelendirmesi ile darbelere karşı yüksek dayanım sergilerken, şok algılama özelliği sayesinde maruz kaldıklarında alarm gönderebiliyor. Kameraların elektronik görüntü sabitleme (EIS) özelliği, yoğun titreşimler sırasında bile sabit videolar elde edilmesine olanak tanıyor.
AXIS Q3518-LVE 4K ve paslanmaz çelik AXIS Q3517-SLVE diğer özellikler:
  • Proaktif gözetim için önceden kurulmuş AXIS Motion Guard, AXIS Fence Guard ve AXIS Loitering Guard analitiği
  • Hava durumu güncellemesi gibi ekstra bilgileri video akışına eklemek için dinamik overlays kullanımı
  • Alarmları veya eylemleri tetiklemek için giriş portlarına bağlanabilen harici sensörler ve bir sensöre bağlantı kesilirse, alarm gönderebilme
  • Kameralara güvenilir bir güç kaynağı sağlamaya yardımcı olmak için elektrik kesintisi durumunda yedek DC gücü ve PoE
  • Esnek kablo yönetimi, otomatik rotasyon, uzak zum ve odaklama gibi yardımcı araçlar ile kurulum kolaylığı



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın