Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua ilk derin öğrenme destekli NVR IVSS'yi başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua ilk derin öğrenme destekli NVR IVSS'yi başlattı

IVSS, derin öğrenme algoritmaları, endüstriyel sınıf GPU'ları ve gelişmiş ağ video kaydedicisini bir all-in-one yapay zeka sunucusuna birleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua ilk derin öğrenme destekli NVR IVSS'yi başlattı
Dahua, çeşitli uygulamalar için gelişmiş yapay zeka özellikleri sunan ilk derin öğrenme destekli NVR - IVSS ağ video kayıt cihazının piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Dahua'nın güçlü yapay zeka teknolojisi, daha hızlı video içeriği sorgulama ve hedef nesnelerin hızlı şekilde bulunmasını mümkün kılıyor. Video gözetim endüstrisi için gerçek zamanlı uyarılar ile birlikte, tehlike önleme için yeni olanaklar sunuyor.

AI destekli yüz tanıma ve analiz

IVSS, derin öğrenme algoritmaları, endüstriyel sınıf GPU'ları ve gelişmiş ağ video kaydedicisini bir all-in-one yapay zeka sunucusuna birleştiriyor. Entegre GPU modülü ve gelişmiş derin öğrenme algoritmaları, tam yüz analizini gerçekleştirmek için meta verileri kullanıyor. Çift çekirdekli bir Intel işlemciyle desteklenen IVSS, her biri 100.000 yüz görüntü içeren ve 20 yüz kitaplığa dayanan 4 adete kadar gerçek zamanlı yüz tanıma kanalını destekliyor.

Davetsiz misafirleri belirlemek

IVSS, veritabanında saklanmayan bir yüz algılandığında alarm tetikleyen bir yabancı algılama modunu da destekliyor. IVSS ayrıca asgari benzerlik seviyesine uymayan bir yüzler için ‘’Benzerlik Eşiğini’’ adı verilen bir özellik de bulunuyor. ‘’ Yabanc Modu’’ ve ‘’Benzerlik Eşiği’’ özellikleri, erişim kontrolünün hayati öneme sahip olduğu kritik altyapı siteleri için öne çıkıyor.

Kolay kullanım için optimize edilmiş GUI

IVSS'nin tüm yeni GUI'si, yerel ve uzak kullanıcılar için kullanılabilirliği büyük ölçüde geliştiren birleşik bir tasarımla geliyor. Birleşik GUI ayrıca, sistem operatörlerinin eğitim maliyetini ve zamanını önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olurken, uzaktan erişim için bağımsız bir PC istemcisinin eklenmesi, tarayıcı uyumluluğu ve eklentileriyle ilgili endişeleri azaltıyor.

Çeşitli uygulamalar ve geniş uyumluluk

IVSS’in, giriş / çıkış yönetimine ihtiyaç duyan kimin gelip gittiğini bilmek iş parkları, okullar, bankalar, hapishaneler vb. uygulamalar için ideal olduğu vurgulanıyor.

IVSS sistem entegratörleri için daha düşük karmaşıklığa, daha iyi performansa ve daha az operatör eğitim gereksinimine sahip bir sistem sunuyor. Kullanıcılara gelince, IVSS gerçek zamanlı izleme verimliliğini artırırken, dikkat çeken bir kişinin nerede ve ne zaman ortaya çıkacağını belirlemek için kolay ve verimli bir yaklaşım sağlıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın