Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
ASSA ABLOY Openow Cep Telefonunu Sanal Anahtara Çeviriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

ASSA ABLOY Openow Cep Telefonunu Sanal Anahtara Çeviriyor

SMARTair kullanıcıları, cep telefonları ve Openow uygulamasıyla kapıları fiziksel bir anahtar olmadan açabiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
ASSA ABLOY Openow Cep Telefonunu Sanal Anahtara Çeviriyor
Assa Abloy SMARTair kablosuz erişim kontrolü için yeni bir mobil çözüm olarak sunulan Openow, hayatı daha kolay ve güvenli hale getiriyor. SMARTair erişim kontrol sisteminin kullanıcıları, cep telefonları ve Openow uygulamasıyla kapıları açabiliyor.

Uygulama, tesis yöneticileri için de çok sayıda kullanışlı özellikle geliyor. Yetkili kullanıcılar sanal anahtarları her yerden gönderebiliyor, iptal edebilyor ve güncelleyebiliyor. Openow ile tesis ve güvenlik yöneticileri fiziksel kimlik bilgilerini yönetmeye gerek duymadan daha fazla kontrole sahip olabiliyor.

Sanal tuşlarla kolaylık, güvenlik ve kullanıcı deneyimi için tasarlanan Yeni Openow uygulaması yüksek siber güvenlik standartlarıyla geliyor. Yönetim yazılımı, akıllı telefon uygulaması ve SMARTair cihazı arasındaki bilgi aktarımı, uçtan uca şifreleme ile korunuyor. Uygulama ile geçerli bir sanal anahtar taşıyan telefonlarla, bir SMARTair kilidine dokunulduğunda kapı kilidi açılıyor.

Openow ayrıca her bir tesise daha fazla güvenlik katmanı ekliyor ve erişim haklarını yönetimini çok daha kolay hale geliyor. Tesis yöneticileri, her sanal anahtarın geçerliliğini istedikleri zamanda ve yerde kontrol edip değiştirebiliyor. Openow, uygulama içinde sanal anahtarların düzenlenmesini kolaylaştırıyor ve geçerlilik süresini kontrol ederek ve her bir anahtarı ayrı bir PIN ile koruyor. Birden fazla sitedeki veya binadaki sanal anahtarlar, Openow tarafından kolayca işlenebiliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın