Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Siemens, Building Robotics'i satın aldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Siemens, Building Robotics'i satın aldı

Satın almanın Siemens akıllı bina çözümlerinde bir kilometre taşı olduğu belirtiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Siemens, Building Robotics'i satın aldı
Siemens Building Technologies, hızla büyüyen dijital işyeri deneyimi uygulaması alanında pazar lideri olan Building Robotics'i satın alıyor. Building Robotics tarafından geliştirilen ve şirketin en çok tanınan ürünü olan Comfy uygulaması, insanların çevre kontrolünü yapmalarına ve alanlarıyla ilgili geri bildirim sağlamasına olanak tanıyor. Satın almanın Siemens akıllı bina çözümlerinde bir kilometre taşı olduğu belirtiliyor.

Siemens'in Building Robotics'i satın alarak akıllı bina çözümlerinde önemli bir atılıma imza atıyor. Merkezi Kaliforniya, Oakland'da bulunan şirket, insanların çevrelerini kontrol altına almalarını sağlayan, kullanımı kolay bir uygulama geliştirerek liderlik pozisyonuna ulaştı. Building Robotics, ana ürünü olan Comfy uygulamasıyla biliniyor.

Building Robotics, Siemens’in tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olacak ve platform sağlayıcısı olarak faaliyet göstermeye devam edecek. Şirketin iki kurucu CEO'su Andrew Krioukov ve CTO Stephen Dawson-Haggerty, Building Robotics yönetim ekibindeki mevcut pozisyonlarında kalacak.

2018'in üçüncü çeyreğinde tamamlanması beklenen satış hakkında konuşan Siemens Building Technologies CEO'su Matthias Rebellius "Bu hareket, akıllı binalardaki liderlik konumumuzu daha da güçlendirdi. Comfy uygulaması ile, çalışanların üretkenliğini ve katılımını arttırmak için binalarla etkileşimi kolaylaştıran ticari binalara tüketici benzeri bir deneyim getireceğiz." diyor.

Comfy uygulaması sayesinde, Siemens insanlara, yerlere ve sistemlere, işyeri deneyimleri yaratmak için bağlanacak ve insanları bir binanın merkezine yerleştirebilecek. Comfy, tek bir sezgisel uygulama içinde, isteğe bağlı kontrol ve akıllı otomasyon sağlamak için mevcut bina otomasyonu, IT ağları ve IoT sistemleri ile doğrudan entegre olabiliyor. Akıllı teknoloji sayesinde çalışanlar uygulamayı odalarında veya masalarında, sıcaklık ve aydınlatma gibi ayarlarda değişiklikler yapmak ve alanlarıyla ilgili geri bildirim sağlamak için kullanabilecek.

Building Robotik'in CEO'su ve kurucu ortağı Andrew Krioukov, "Comfy, insanların işyerleri ile etkileşimde bulunma şeklini başarılı bir şekilde yeniden tanımladı. Bina çözümlerinde küresel lider olan Siemens'e katılarak, mevcut ekosistemini büyütmeyi ve dünya çapında daha fazla insana ulaşmayı hedefliyoruz.’’ diyor.

  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın