Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VIVOTEK ve SeeTec Siber Güvenlik İşbirliğini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VIVOTEK ve SeeTec Siber Güvenlik İşbirliğini Duyurdu

Video yönetim yazılımı üreticisi SeeTec ve küresel IP gözetleme çözümleri sağlayıcısı VIVOTEK siber güvenlik işbirliği kurdu

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VIVOTEK ve SeeTec Siber Güvenlik İşbirliğini Duyurdu
IoT hızla yükseliyor ve endüstri uzmanları 2020 yılına kadar internete bağlanan toplam 30 milyar cihaz olacağını tahmin ediyor. Bu trend IP güvenlik kameralarını da kapsıyor.

Sistemlerin yalıtılmış kapalı sistemlerden, internete açık sistemler haline dönüşmesi siber endişeleri de beraberinde getiriyor. Bu durum siber güvenliğin, proje tasarım aşamasında önemli bir karar kriteri haline gelmesine neden oluyor. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, IP kameraları hedef alan birçok siber saldırı da bu durumu ve ciddiyetini kanıtlıyor Savunmasız yakalanan binlerce kullanıcı, siber saldırılardan etkileniyor.

Siber tehditleri ele alan bir yaklaşım oluşturmak için video yönetim yazılımı üreticisi SeeTec ve küresel IP gözetleme çözümleri sağlayıcısı VIVOTEK siber güvenlik işbirliği kurdu. VIVOTEK'in network kameralarının Trend Micro anti-intrusion yazılımı ile donatıldığı en son siber savunma çözümüne dayanan bu işbirliği; saldırı girişimlerini otomatik olarak engelleyip, tespit ediyor ve hasarın boyutunu anında kontrol edebiliyor.

Trend Micro'nun VIVOTEK ağ kameralarındaki çözümüyle kullanım için test edilen ve onaylanan SeeTec Cayuga video yönetim sistemi, video ekosistemi için uçtan uca BT güvenliğini sağlamayı hedefliyor.

SeeTec'in Genel Müdürü Andreas Beerbaum, bu girişimin önemine dikkat çekerek, şunları söylüyor: “Herhangi bir video sisteminin BT güvenlik seviyesini, en zayıf bağlantı belirliyor. Bu nedenle kameralar dahil her türlü bileşen için yalnızca yazılım ve altyapı olarak yüksek güvenlik standartlarını korumak önemli değil, aynı zamanda herhangi bir güvenlik boşluğu olmadığından da emin olmak gerekiyor. ”

VIVOTEK Pazarlama ve Ürün Geliştirme Bölümü Direktörü Shengfu Cheng,“ Stratejik ortaklarımızdan biri olarak SeeTec ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz, çünkü her iki şirket de küresel kullanıcılara değer sunmak için mühendislik uzmanlığı ve yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. ”diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın