Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dallmeier'den Yeni Primeline Kamera Serisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dallmeier'den Yeni Primeline Kamera Serisi

Orta seviyeyeli kurulumlar için tasarlanan Primeline serisi, kullanıcılara üstün özelliklerin yanı sıra maliyet avantajı da sunacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dallmeier'den Yeni Primeline Kamera Serisi
Dallmeier, yeni Primeline serisi ağ kameraları ile aşırı ışık hassasiyetine sahip Nightline ve ultra yüksek çözünürlüğe sahip Topline / Ultraline serisinden oluşan mevcut ip güvenlik kamerası portföyünü güçlendirdi. Orta seviyeyeli kurulumlar için tasarlanan Primeline serisi, kullanıcılara üstün özelliklerin yanı sıra maliyet avantajı da sunacak.

İki farklı tip, iki farklı çözünürlük

Her biri 2 megapiksel ve 4 megapiksel çözünürlükte, (DDF5100HD High Definition) dome ve (DF5100HD-DN / IR) box kamera olarak sunulan seri, olağanüstü ışık hassasiyetine sahip sensörler ve gelişmiş görüntü işleme çözümü ile loş ışık koşullarında bile zengin detaylarda renkli kayıtlar sağlıyor.

DF5100HD-DN / IR box kamera ile entegre IR aydınlatma

Duvara monte edilen DF5100HD-DN / IR'nin gündüz ve gece çalışması, 850 nm yüksek performanslı LED'lerle destekleniyor. IR modunda, kameranın gelişmiş kızılötesi hassasiyeti, 24 saatlik operasyonda en zorlu talepleri bile karşılamayı vaat ediyor.

Hızlı, kolay kurulum

Maliyet açısından önemli farktörler olan kurulum ve başlarma sürecini de tasarıma dahil eden Dallmeier, Primeline serisinde motorlu değişken odaklı objektif ve “Dijital Görüntü Kaydırma” fonksiyonu ile kameranın zum, netleme, obtüratör ve görüntü detayları bir web tarayıcısı üzerinden rahatlıkla ayarlanabiliyor. Böylece hızlı ve kolay kurulum sağlanıyor.

Made in Germany

Tüm Dallmeier kameraları gibi, Primeline serisinin yeni modelleri de tamamen Regensburg'daki Dallmeier sitesinde, Almanya'da üretiliyor. Dallmeier çözümleri, özel bölgelerin oluşturulması, maskeleme ve işleme zincirindeki en son şifreleme ve kimlik doğrulama teknolojisi gibi toplam 14 fonksiyonla, veri koruma ve veri güvenliği standartlarını yerine getiriyor.

Video içerik analizi ve kenar depolama

Entegre Video İçerik Analizi (VCA) işlevi, sıkıştırılmamış görüntüdeki hareketleri ve nesneleri algılıyor ve bunları, örneğin Intrusion Detection veya Line Crossing gibi son derece karmaşık analiz uygulamalarıyla gerçek zamanlı olarak (analiz çözünürlüğüne bağlı olarak) analiz ediyor. Tespit edilen olaylar, Dallmeier SMAVIA kayıt sistemlerinde kaydı tetiklemek için kullanılabiliyor ve adli analiz sırasında daha sonra pinpoint alma için meta verileriyle birlikte kaydedilebiliyor.

EdgeStorage

Kameralar, bir ağ arızası durumunda akışı geçici olarak depolayan bir RAM belleği ile geliyor.. Ağ geri yüklendiğinde, SmartBackfill işlevi geçici olarak saklanan akışı SMAVIA kayıt sistemine iletiyor. Kayıt sistemi geçici bellekteki video akışını yüksek hızda kaydederken, canlı akışı kaydetmeye de kesintisiz olarak devam ediyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın