Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
MOBOTIX MOVE İlk Defa IFSEC Fuarında Tanıtıldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

MOBOTIX MOVE İlk Defa IFSEC Fuarında Tanıtıldı

MOBOTIX MOVE serisi dört modelden oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
MOBOTIX MOVE İlk Defa IFSEC Fuarında Tanıtıldı
MOBOTIX, ilk ONVIF G uyumlu seri olan yeni MOBOTIX MOVE serisi güvenlik kameralarını tanıttı Aynı anda üç adet H.264 akışını destekleyen MOBOTIX MOVE serisi dört modelden oluşuyor. Yeni seri aynı zamanda motorlu değişken odaklı lensler, entegre IR aydınlatma ve Geniş Dinamik Aralık gibi en son piyasa standartlarına sahip ilk MOBOTIX kamera serisi olma özelliğini taşıyor.

MOBOTIX Genel Müdürü Thomas Lausten “MOBOTIX MOVE serisini ile PTZ, değişken odaklı lensler ve WDR gibi özelliklerin gerektirdiği ihalelerde, standart ürünler talep eden müşterilerimize yanıt veriyoruz” diye açıklıyor. Müşterilerimiz, ürünlerimizin DNA'sını kaybetmeyeceğimizden ve tüm MOBOTIX MOVE markalı cihazların müşterilerimizin beklediği aynı yüksek kalite standartlarına göre teslim edildiğinden ve desteklendiğinden emin olabilirler. ” diyor.

MOBOTIX, yeni MxBus işlevselliğine sahip amiral gemisi Mx6 kamera serisinin ikinci neslini de IFSEC 2018’de sergiliyor. MOBOTIX tarafından geliştirilen sistem, siber saldırılara karşı şifreleme içeriyor ve tam bir video sistemi için güvenilir bir zaman sunucusu olan MX-GPS-Box gibi ek MOBOTIX modülleri ekleyerek kamera fonksiyonlarını genişletiyor.

MOBOTIX, bu yıl IFSEC standında Genetec, Ipsotek, Kentix, SEDI, SeSys ve Wavestore'dan gibi çeşitli ortakları da ağırlıyor. IFSEC fuarı ile ilgili katılımı değerlendiren Lausten açıklamalarına şöyle devam ediyor: “Daha fazla ortağın IFSEC'e dahil edilmesi, MOBOTIX'in tüm ekosistemimizin ihtiyaçlarına yanıt verebilmemiz için devam eden stratejimizin bir örneğidir. MOBOTIX, mühendislik mükemmelliği ile yenilikçi bir şirkettir. Global bir tedarikçi olarak, kapsayıcı stratejimiz ortaklarımızın daha geniş yelpazedeki projeleri için daha fazla esneklik sağlayarak yeni pazarlara girmemize yardımcı oluyor. ”



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın