Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Western Digital, Güvenlik Uygulamaları İçin Yeni AI HDD’yi Piyasaya Sü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Western Digital, Güvenlik Uygulamaları İçin Yeni AI HDD’yi Piyasaya Sürdü

Yeni HDD, yapay zeka uygulamalarını desteklemek için özel olarak tasarlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Western Digital, Güvenlik Uygulamaları İçin Yeni AI HDD’yi Piyasaya Sürdü
Güvenlik ve gözetim uygulamaları için özel olarak tasarlanan Western Dgital Purple serisine, 12 TB kapasiteye sahip, derin öğrenme ve yapay zeka uygulamaları için tasarlanan yeni bir AI disk eklendi. Şirkete göre yeni HDD yapay zeka yetenekleri ile donatılmış DVR ve NVR sistemleri için özel olarak tasarlandı.




Western Digital mevcut Purple serisine, özel AllFrame AI teknolojisine sahip 12TB yeni HDD modelini ekleyerek ürün portföyünü genişletti. WD’ye göre yeni HDD, güvenlik endüstrisinin evrimine cevap vererek, daha yüksek çözünürlüklü kameralara ve gerçek zamanlı analitik gerektiren yeni uygulamalara olanak tanıyor.

Endüstrinin en yüksek kapasiteli, derin öğrenme özellikli, gözetim sınıfı HDD’si olarak piyasaya sunulan 12TB’lık disk, çok sayıda yüksek çözünürlüklü video akışını destekleyerek video gözetiminde yeni olanaklar yaratıyor. Yeni HDD aynı zamanda kaydedilen videoyu, derin öğrenme ve analitik uygulamaları için destekliyor.

Geleneksel video gözetim sistemleri, yalnızca hareketli nesneleri tespit ederken, yeni nesil sistemler, nesneleri daha iyi tespit etmek ve yanlış alarmları azaltmak için gerçek zamanlı analitik gibi yeni teknolojiler kullanıyor. Hayvanlar, yapraklar ve hatta ışık bile yanlış alarmlara neden olabiliyor. AI özellikli sistemler sadece hareketli hedefleri tespit etmekle kalmıyor, aynı zamanda potansiyel bir tehdit olup olmadıklarını belirlemek için verileri analiz edebiliyor.

Western Digital Purple 12TB gözetim sınıfı sürücüler, tüm uyumlu video gözetim sistemleri için daha yüksek kapasiteli depolama sağlıyor. Western Digital Purple 10TB ve 12TB kapasiteleri, özellikle AI özellikli sistemler için tasarlanmış özel AllFrame AI teknolojisiyle geliyor. Şirkete göre, sürücüler rakip sürücülerden iki kat fazla AI kanalını (16 AI kanalı / 32 AI akışı) destekliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın