Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Samsung Chatbot Brity - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Samsung Akıllı Sekreteri Brity'i Tanıttı

Samsung SDS'nin kurumsal uygulamalar için geliştirdiği yapay zeka chatbotu Brity basına tanıtıldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Samsung Akıllı Sekreteri Brity'i Tanıttı
Samsung Electronics'in IT servis ortağı Samsung SDS, kurumsal pazarı hedef alan, yeni yapay zeka chatbotunu tanıttı.

Brity olarak adlandırılan chatbot, makine öğrenimi ve doğal dil anlama yeteneklerine sahip bir yapay zeka motoruyla birlikte geliyor. Platform metin sohbetinin yanı sıra sesli sohbet özelliğini de destekliyor. Program kullanıcılarla hem yazılı hem de sözlü olarak sohbet edebiliyor. Mevcut herhangi bir donanımın yanı sıra Kakao veya Line gibi mevcut servislere de uygulanabilen Brity, platformun daha hızlı uygulanabilmesi için kullanıcılarına en iyi chat modelini sunmak gibi özelliklere de sahip.

Akıllı sekreter olarak tanıtılan Brity, çeşitli dilleri algılayabiliyor. Makine öğrenmesi ve yapay zeka ile sadece kısa cümleleri değil, daha karmaşık yapıları da anlama yeteneğine sahip olan uygulamayla, bir kullanıcı "Dün aldığım buzdolabı ne zaman gelir?" diye, sorarsa, Brity bir gün öncesinin arka plan bilgilerine dayanarak, teslimatın tahmini varış tarihini söyleyebiliyor.

Mayıs ayından beri şirket çalışanları tarafından test edilen chatbot Brity, çalışma programını kontrol etmek, kafeterya menüsünden seçim yapmak ve telefon numaralarını bulmak için kullanıldı. Teknoloji devi Samsung Brity'in tedarik zinciri yöneticileri, şirket insan kaynakları, satış sonrası servis merkezleri ve restoranlar tarafından kullanılmasını hedefliyor.

Samsung SDS geçtiğimiz haziran ayında veriyi daha hızlı toplamak, analiz etmek ve görselleştirmek için bir analiz platformu olan Brightics AI'yi tanıtmıştı. Şirket bu gibi uygulamalarla yapay zeka platformlarının yeteneğini artırarak, iş ve hizmet alanlarının genişleteceği sinyalini veriyor.
Akıllı sekreter olarak tanıtılan Brity, sadece kısa cümleleri değil, daha karmaşık yapıları da anlama yeteneğine sahip. Örneğin, bir kullanıcı "Dün aldığım buzdolabı ne zaman gelir?" diye, sorarsa, Brity bir gün öncesinin arka plan bilgilerine dayanarak, tahmini varış tarihini söyleyebiliyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın