Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Assa Abloy'dan Oteller için Bulut Yönetim Platformu: Vostio - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Assa Abloy'dan Oteller için Bulut Yönetim Platformu: Vostio

ASSA ABLOY Hospitality, Vostio erişim yönetim sistemini başlattı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Assa Abloy'dan Oteller için Bulut Yönetim Platformu: Vostio
Assa Abloy Hospitality, konukseverlik sektörü için tasarlanan bulut tabanlı erişim yönetim sistemi Vostio'nun lansmanını duyurdu. Oteller için tasarlanan ve türünün ilk bulut tabanlı sistemi olan Vostio, bakım gerektirmeyen, yerel sunuculara ihtiyaç duymayan ve bir işletmenin tüm alanlarını verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayan kullanıcı dostu çözümler sunan bir sistem olarak tanıtılıyor.

Operasyonel verimliliği en üst düzeye çıkarmak ve konuk deneyimini geliştirmek için tasarlanan Vostio, bir otel zincirindeki tüm özelliklerin aynı standartlara sahip olmasını ve tüm kurumsal yönergelerin aynı şekilde takip edilmesini sağlıyor.
Gelişmiş güvenlik ve veri gizliliği protokollerine odaklanan Vostio, en son endüstri standartlarına uygun şifreleme altyapısını kullanıyor. Bulut tabanlı bir platform olan Vostio, en son tehditlere ve güvenlik açıklarına karşı tam olarak korunmasını sağlamak için otomatik olarak yazılım güncellemeleri de alabiliyor.

ASSA ABLOY Hospitality Başkan Yardımcısı Christophe Sut şöyle diyor: “Otel ve işyerlerinin, operasyonları kolaylaştırmak, mülk ve veri güvenliğini arttırmak için bulut tabanlı çözümleri kullanan yeni bir güvenlik teknolojisi çağındayız. Güvenlik teknolojisinin gelişimini devam ettirmek için, bildiğimiz geleneksel hizmetlerin yanı sıra yenilikçi ve akıllı çözümler de geliştirmemiz gerekiyor.’’

Vostio'ya bulut aracılığıyla erişildiği için, otelciler aşağıdaki özelliklere dünyanın her yerinden güvenli bir şekilde erişebiliyor ve sistemin denetleme ve yönetme gibi fonksiyonlarını kullanabiliyor. Vastio bulut platformu şu özelliklerle geliyor:
• Kontrol personeli ve misafir erişimi
• Mobil anahtarların anında etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması
• Enkoder ile birlikte kullanıldığında RFID tuş kartlarının kodlanması
• Yerinde güvenlik sağlamak için oda erişiminin iptal edilmesi
• Sistem sağlığının izlenmesi
• Erişim girişimleri ve anahtar kart oluşturma gibi olayların gözden geçirilmesi

Vostio kullanan otelciler, yerinde sunuculara gerek kalmadan, hem maliyetli donanım giderlerini hem de zaman harcayan bakım sorunlarını önleyebiliyor. Geleceğe dönük bir sistem olarak geliştirilen Vostio, yeni yükseltmelerle sorunsuz bir şekilde bütünleşiyor ve mevcut kapı donanımıyla da uyumlu olarak geliyor. Vostio'nun ölçeklenebilir platformu, herhangi bir mülkün ihtiyacını karşılamasına olanak tanırken, verimliliği arttırmak ve maliyetleri düşürmek için diğer bulut tabanlı çözümlerle entegre edilebiliyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın