Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
D-Link Yeni Endüstriyel Ethernet Anahtarlarını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

D-Link Yeni Endüstriyel Ethernet Anahtarlarını Tanıttı

Yeni seri gözetim ve fabrika otomasyonu gibi zorlu uygulamalar için tasarlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
D-Link Yeni Endüstriyel Ethernet Anahtarlarını Tanıttı
D-Link yeni endüstriyel Ethernet anahtarlarını tanıtıyor
D-Link , DIS-200G serisi layer 2, Gigabit endüstriyel akıllı yönetilen ethernet anahtarları ve DIS-100G serisi endüstriyel yönetilmeyen ethernet anahtarlarını piyasaya sundu . DIS-200G ve DIS-100G, ekonomik, güvenilir ve güçlü bir ethernet çözümü sağlayan ideal ürün için ideal ürünler olarak konumlandırılıyor.

 Çeşitli çalışma sıcaklıklarına dayanıklılık, fansız tasarım ve IP30 sınıfı metal muhafazaya sahip olan anahtarlar sağlam ve zorlu ortamlara dayanabilen tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Çift güç girişi, tutarlı güç ve çalışmayı sağlarken, alarm rölesi desteği, sabit güç kaynağı izleme ve diyagnostiğine izin verir. Anahtarlar, güvenilirlikleri ve çeşitli endüstriyel standartlara uygunluğu sayesinde, özellikle şehir gözetimi, ITS ve fabrika otomasyonundaki uygulamalar için ideal ürünler olarak öne çıkıyor.

DIS-200G serisi layer 2, Gigabit, yönetilebilen akıllı endüstriyel ethernet anahtarları, tam bir çözüm sağlamak için gelişmiş yönetim ve güvenlik işlevlerini entegre ediyor. Seride Power over Ethernet desteği olan ve olmayan modeller bulunuyor. Her bir anahtar on 10/100 / 1000BASE-T bağlantı noktası ve iki adet 100/1000 SFP bağlantı noktası ile geliyor. Anahtarlar, daha hızlı kurtarma için yedek bir ağ sağlayan Ethernet Ring Protection Switching’i (ERPS) destekliyor. Dahili 6 kV dalgalanma koruması, cihazı ani elektrik dalgalanmalarından koruyarak daha da fazla ağ güvenilirliği sağlıyor. DIN rail ve duvar montaj seçeneklerine ek olarak, DIS-200G Serisi Anahtarlar standart bir 19 ”rafa da monte edilebiliyor.

Kompakt DIS-100G serisi yönetilmeyen ethernet anahtarları arasında DIS-100G-5W, DIS-100G-5SW ve DIS-100G-5PSW modelleri bulunuyor. DIS-100G modelinde 10/100 / 1000BASE-T portları, SFP portu ve PoE desteği yer alıyor Anahtarlar bir DIN rail veya bir duvara monte edilebildiğinden, montaj seçenekleri esnek kuruluma olanak tanıyor.

DIS-200G akıllı yönetilen anahtarlar ise olay dağıtım ve esnek yönetim seçenekleri ile geliyor. Anahtarda akıllı web GUI'ye ek olarak, otomatik gözetim modu 2.0, kolay sorun giderme için 3 adımlı kurulum, gösterge tablosu ve sağlık tanılama özellikleri bulunuyor. D-Link Network Assistant (DNA) desteği, birden fazla DIS-200G anahtarının kurulumunu ve bakımını kolaylaştırıyor. Profesyonel kullanıcılar için endüstri standardı komut satırı arayüzü (CLI), çeşitli karmaşık endüstriyel uygulamalara uyum sağlayacak kapsamlı bir yönetim arayüzü sunuyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın