Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Vicon, Yeni 4K H.265 Kamera Serisini piyasaya sürdü - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Vicon,Yeni 4K H.265 Kamera Serisini piyasaya sürdü

Yeni seri, 3.6-11 mm motorlu değişken odaklı lens ve IR aydınlatıcılarla geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Vicon,Yeni 4K H.265 Kamera Serisini piyasaya sürdü
Video gözetim ve erişim kontrol yazılımı, donanım ve bileşenleri üreticisi Vicon, Ultra HD videolar sunan, yeni 4K güvenlik kamerası serisi V988'i tanıttı. Doma ve bullet kamera modellerinden oluşan yeni seri, geniş bir uygulama yelpazesi ve aydınlatma koşullarında kullanım için.3.6-11 mm motorlu değişken odaklı lens ve IR aydınlatıcılarla geliyor.

Yeni 4K kamera modelleri tarafından çekilen video, yeni nesil 4K monitörlerde tam görüntüleme performansı sunarken, videoya araştırma amaçlı olarak yakınlaştırma yapılması halinde pikselleşme olmaksızın ayrıntılı inceleme yapılabilmesine olanak tanıyor.

Yeni V988 dome ve bullet güvenlik kamerası modelleri, gerçek geniş dinamik aralık, dört akış, kurcalama ve izinsiz giriş koruması, hareket algılama, defog, ses ve alarm giriş / çıkışı, PoE, IP66 koruma ve video içeriği analizi de dahil olmak üzere geniş bir yelpazede yüksek performans özellikleri ile sunuluyor. Vandal ve su geçirmezlik korumalarına sahip olan kameralarda, dosya boyutlarını önemli ölçüde azaltan ve ağ bant genişliğini koruyan H.265 sıkıştırma teknolojisi kullanılıyor.

Vicon Satış ve Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Bret McGowan, “Yeni 4K dome ve bullet modellerimizin geniş kamera portföyümüzün popüler ürünleri olmasını bekliyoruz. Müşterilerimiz Vicon kameralardan kalite ve değer bekliyor. V988 serisi ile sözümüzü yerine getiriyoruz.’’ diyor.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın