Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin'den WAVE VMS için 4 Yeni Sunucu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin'den WAVE VMS için 4 Yeni Sunucu

Hanwha Techwin, WAVE VMS için geliştirilmiş 4 yeni sunucuyu tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin'den WAVE VMS için 4 Yeni Sunucu
Küresel, IP ve analog video gözetim çözümleri tedarikçisi Hanwha Techwin özellikle Wisenet Wave VMS (Video Yönetim Sistemi) için tasarlanmış yeni NVR (Network Video Recorder) sunucusu serisini duyurdu.

Hanwha teknik desteği ile optimize edilen ve test edilen sunucular, entegratörlere minimum hazırlık süresiyle bir kurulum başlatma imkanı sunuyor. Wisenet WAVE sunucuları, çeşitli müşteri gereksinimlerini karşılamak için iki tower form faktörü ve değişen özelliklerde iki raf form faktöründe mevcut olarak sunuluyor. Tüm sunucular, Wisenet ve ONVIF uyumlu IP kamera modellerini destekliyor.

WRT Serisi - Çift amaçlı Wisenet Wave ağ video kaydedici



WRT-5301, çift amaçlı Wisenet WAVE sunucusu, kompakt bir mini tower form faktörü ile geliyor. Bu kullanıma hazır çözüm, tek bir site için 32 TB'a kadar depolama alanı ya da mevcut bir Wisenet WAVE sistemine ek olarak 470 Mbps kayıt kapasitesini yönetebiliyor.

WRT-3301, çift amaçlı Wisenet WAVE sunucusu ise tek bir site için 32 TB'a kadar depolama kapasitesine veya var olan bir Wisenet WAVE sistemine ek olarak 170 Mbps'ye kadar kapasitesini yönetebiliyor.

WRR Serisi - 2U raf tipi sunucu çözümleri



96 TB'a kadar depolama kapasitesine ve 470Mbps'ye kadar kayıt kapasitesine ve Wisenet WAVE optimizasyonuna sahip 2U NVR modeli WRR-5501, yedekli güç kaynağı ve çeşitli RAID konfigürasyonu seçeneği ile büyük miktarda video verisinin, güvenilir şekilde saklanması için ideal bir ürün olarak konumlandırılıyor.

WRR-5301 modeli ise 64 TB'a kadar depolama kapasitesine ve 470Mbps'ye kadar kayıt kapasitesinin yanı sıra, güvenilir çalışma için yedek bir güç kaynağı içeriyor.

WWT Serisi - Wisenet WAVE optimize edilmiş istemci iş istasyonu



WWT-5301 istemci iş istasyonu, yerinde kullanılabilen veya bir Wisenet WAVE video kaydedicisine uzaktan erişilebilen kolayca yerleştirilebilen bir çözüm olarak sunuluyor ve Wisenet WAVE VMS ile önceden yapılandırılmış olarak geliyor.


Hanwha Techwin Amerika Ürün Müdürü Ethan Kim, "Tüm NVR sunucuları, Wisenet WAVE VMS ile önceden yapılandırılmış ve minimum kurulum süresiyle hızlı ve kolay dağıtım sağlamak için dört profesyonel lisansla önceden yüklü olarak geliyor. Sunucuların önceden yapılandırmasına veya herhangi bir yazılımı yüklenmesine gerek yok. Böylece işlerini daha verimli ve uygun maliyetli hale getiriyoruz.’’ diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın