Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon, Yeni Nesil Multisensör Kameraları Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon, Yeni Nesil Multisensör Kameraları Tanıttı

Avigilon, yeni H4 Multisensor kamera serisini IFSEC 2018'de tanıttı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon, Yeni Nesil Multisensör Kameraları Tanıttı
Yeni H4 Multisensör kamera serisi, Avigilon'un en gelişmiş multisensör kamerası olarak IFSEC’de tanıtıldı. Geniş bir senaryo yelpazesinde konumlandırılabilen multisensör kameralar, üç veya dört adet, ayrı ayrı yapılandırılabilen kamera sensörü ile yüksek güvenlik ve apsama alanı sunuyor.

Patentli Avigilon ''kendi kendine öğrenme'' video analitiği içeren güvenlik kameraları, AI video arama motoru Avigilon Görünüm Arama teknolojisi ile çalışıyor. Avigilon Control Center (ACC) video yönetim yazılımı ile birleştirilen H4 Multisensör kamera serisi, videoları etkin bir şekilde izleyerek, kör noktaları en aza indiriyor ve kritik araştırmalar sırasında zamandan tasarruf sağlıyor.

Toplamda 9 ila 32 MP çözünürlük sunan H4 Multisensör kamera geniş görüntü kapsamı ve yüksek görüntü detayı sunuyor. Kamerada ayrıca bant genişliği ve depolama gereksinimlerini önemli ölçüde azaltan ve aynı zamanda görüntü kalitesini koruyan H.265 sıkıştırma teknolojisi kullanılıyor.

H4 Multisensör kamera, 30 metreye kadar tutarlı aydınlatma ve düşük ışık koşullarında olağanüstü görüntüleme sağlayan, isteğe bağlı 360 derecelik içerik uyarlamalı kızılötesi (IR) modülle beraber kullanılabiliyor.

Avigilon Ürün Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı Sergio Parise, “Müşterilerimiz çok yönlülüğü ve performansı için multisensör platformunu tercih ediyorlar. Kameralara video analizleri eklemek ve AI teknolojimizle entegre etmek, müşterilerimiz ve sistemleri için daha da fazla değer sağlayacaktır.” diyor.

H4 multisensör kamera serisinin bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sunulması  bekleniyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın