Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Kuyruk Yönetimi İçin Yenilikçi Çözüm: DeepinView Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Kuyruk Yönetimi İçin Yenilikçi Çözüm: DeepinView Kamera

Hikvision, yoğun müşteri trafiğine sahip işletmeler için tasarladığı yeni akış kamerasını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Kuyruk Yönetimi İçin Yenilikçi Çözüm: DeepinView Kamera
Yenilikçi video izleme ürünleri ve çözümleri tedarikçisi Hikvision, DeepinView serisinin bir parçası olarak, üstün özelliklerle ve analizlerle donatılmış, yeni akış kamerasını duyurdu. Kuyruk yönetimini desteklemek için özel olarak tasarlanan yeni güvenlik kamerası, perakende sektörü için çok değerli olan, müşteri hareket verilerini yüksek doğrulukla sağlayabiliyor.

2MP çözünürlüğe sahip yeni DS-2CD7126G0-L-IZS kamera, derin öğrenme teknolojisi sayesinde, farklı insanlar ve hatta farklı yükseklikler arasında ayrım yapabiliyor. Bu da, içeri giren ve çıkan insanların sayısının doğru bir şekilde belirlenebilmesi ve insanların belirli bir yerde - örneğin bir sırada - ne kadar kaldıklarının belirlenebilmesi anlamına geliyor. Kameradan elde edilen veriler, insanların bir bölgede nerede toplandıklarına ve oraya nasıl ulaştıklarına dair bilgi vermek için analiz edildiğinde, detaylı “yaya akışını” gösteriyor.,

Hikvision’a göre derinlemesine akış analizi, kullanıcıların hizmet stratejilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Sayaçlardaki bekleme süresini azaltmak için kameradan elde edilen analiz verileri kullanılabiliyor. Sistemi, bir kuyruk uzunluğu belirli bir mesafeyi geçtiğinde, operatör uyarıları için ayarlanabiliyor. Böylece bir perakende ortamında kuyrukları azaltmak için ekstra kasaların açılması sağlanabiliyor. Analiz verilerine günlük, haftalık ve aylık olarak erişilebiliyor.

Kullanıcılar ayrıca, çalışanların eğitimi ve hedeflerine yardımcı olarak farklı sayaçların çalışma verimliliğini karşılaştırabiliyor. Veriler ayrıca mağaza düzenini optimize etmeye, deponun düzenini akıcı hale getirmeye ve alan kullanımını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olabiliyor.
Yeni akış kamerası DS-2CD7126G0-L-IZS şu özelliklerle geliyor:
• 1 / 1.8ʺ aşamalı tarama CMOS
• Keskin renkli görüntüler için DarkFighter teknolojisi
• 140dB Geniş Dinamik Aralık
• 30 metreye kadar IR mesafesi
• IK10 sertifika
Hikvision’a göre teknoloji süpermarketler, alışveriş merkezleri, havaalanları, bankalar gibi akış trafiğine ve akış modellerini görmekten fayda sağlanabilecek her türlü senaryoda uygulanabiliyor.

Hikvision Europe'da Dikey Çözüm Yöneticisi Ethan Qu şunları söylüyor: “Bu kamera, geleneksel güvenlik ve gözetim teknolojisini, işimize daha fazla fayda sağlamak için nasıl geliştirdiğimizi gösteren harika bir örnektir. Akış analizi, optimum bir perakende ortamının tasarlanmasında değerli bir yardımcı olabilir. ”
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın