Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
IDIS, KOBİ'ler İçin Tasarladığı Yeni Ürün Ailesini Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

IDIS, KOBİ'ler İçin Tasarladığı Yeni Ürün Ailesini Tanıttı

IDIS, IFSEC'de yeni kamera ve kayıt cihazlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
IDIS, KOBİ'ler İçin Tasarladığı Yeni Ürün Ailesini Tanıttı
Güney Koreli güvenlik devi IDIS, sağlam ve yüksek kaliteli video gözetim ekipmanı portföyünü daha da genişleterek, hızlı ve çok siteli projeler için rekabetçi fiyatlara sahip güvenlik kamerası ve kayıt cihazları serisini başlattı.

Orta ölçekli işletmeler ve perakende ortamlarının çoklu ve küçük ölçekli gözetim taleplerini karşılamak için tasarlanan DirectIP ve HD-TVI DirectCX güvenlik kameraları ve kayıt cihazları IFSEC 2018’de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. IDIS standında, masaüstü veya duvara monte edilebilen 4 kanallı kompakt modellerle yeni 4 ve 8 kanallı DirectIP ve DirectCX kayıt cihazlarının tanıtıldı.

DirectIP NVR kayıt cihazları (DR-1304PC / DR-1308P) basit tak ve çalıştır kurulumu, dahili PoE anahtarları ve 240ips görüntüleme ve kayıt ile 70Mbps'ye kadar çıkış sunuyor. Yeni DirectCX kamera kayıt cihazları (TR-1204C / TR-1208), IDIS HD-TVI kamera serisiyle sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve koaks kablo üzerinden uzun iletim mesafelerini destekliyor. Hem IP hem de HD-TVI kayıt cihazları, hızlı ve basit çok alanlı sunumları desteklemek için tek tıklamalı ağ yapılandırmasını içeriyor.

IDIS ürün portföyüne yeni eklenen kameralar arasında,
  • 2 adet fiyat avantajı sunan tak-çalıştır full HD IP dome ve bullet kamera
  • 3 yeni HD-TVI IR dome ve 2 bullet kamera
  • 5MP çözünürlük sunan yüksek performanslı 2 kamera modeli yer alıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın