Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR, Yeni Saros Serisi Dome Kameraları Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR, Yeni Saros Serisi Dome Kameraları Tanıttı

Yeni FLIR Saros Dome kamera serisi, IFSEC 2018'de görücüye çıktı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
FLIR, Yeni Saros Serisi Dome Kameraları Tanıttı
Flir, Londra'da gerçekleşen 2018 IFSEC International'da FLIR Saros dome kamera serisinden 6 yeni modeli duyurdu. FLIR Saros dome kameralar, açık ticari alanlar için FLIR Saros ailesinin ilk ürünleri olarak tanıtıldı.

Saros dome kameralar, gelişmiş yerleşik analitikler, IR ve görünür LED aydınlatıcılar, 2 yönlü ses ve dijital giriş / çıkışlar ve bir 1080p veya 4K video seçeneği ile desteklenen iki düşük maliyetli FLIR Lepton termal sensörü ile donatılmış, tek bir cihazda çoklu teknolojileri entegre eden kameralardan oluşuyor. Yeni seri, işletme sahiplerinin çevre ve geniş alan koruması için termal görüntülemenin tespit avantajlarından yararlanmalarını sağlıyor. FLIR Saros dome kamera serisi sadece ekipman gereksinimlerini en aza indirerek ilk kullanım maliyetini azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda yerleşik gelişmiş analitik ile yanlış alarmları da azaltıyor. Merkezi alarm izleme istasyonları ile entegrasyon, güvenlik entegratörleri için dış mekanlar için koruma fırsatlarını genişletiyor.

Serinin ilk altı modeli, 1080p veya 4K seçenekleri ve çeşitli termal çözünürlükler sunuyor.
• FLIR Saros DH-390 2MP (1080p kamera) ve FLIR Saros DH-390 8MP (4K kamera), 90 derecelik görüş alanı ile 320x120 termal çözünürlük sunuyor.
• FLIR Saros MH-6180 4MP (çift 1080P kameralar) ve FLIR Saros MH-6180 16MP (çift 4K kameralar), 180 derece görüş alanı ile 640x120 termal çözünürlük sunuyor.
• FLIR Saros MH-9270 6MP (üçlü 1080P kameralar) ve FLIR Saros MH-9270 24MP (üçlü 4K kameralar), 270 derecelik görüş alanı ile 960x120 termal çözünürlük sunuyor.
FLIR, Saros dome kameralarını, 2018'in üçüncü çeyreğinde piyasaya sunacak.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın