Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon, ISO 9001: 2015 Kalite Sertifikasını Aldı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon, ISO 9001: 2015 Kalite Sertifikasını Aldı

Bir Motorola Solutions şirketi olan Avigilion yeni kalite sertifikasının sahibi oldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon, ISO 9001: 2015 Kalite Sertifikasını Aldı
Bir Motorola Solutions şirketi olan Avigilion, Kalite Yönetim Sistemi (QMS) için ISO 9001: 2015 sertifikası aldığını açıkladı.

ISO 9001: 2015 nedir?
ISO 9001: 2015, KYS gerekliliklerini ve performansını tanımlayan dünyaca tanınan bir kalite standardıdır. Standart, şirketlere kaliteyi daha geniş iş stratejileriyle uyumlu hale getirmelerine ve iletişim, verimlilik ve sürekli iyileştirme süreçlerinin uygulanmasına yardımcı olur.

Avigilon ISO 9001: 2015 sertifikasyon sürecinin bir parçası olarak, iş süreçleri ve üretim tesislerinin titiz bir denetimini gerçekleştirdiğini ve müşterilerine yüksek kaliteli hizmet ve ürünler sunduğunu açıkladı.

Global Manufacturing & Supply Chain (Küresel Üretim ve Tedarik Zinciri) Başkan Yardımcısı Manny Gill, “Bu sertifikasyon seviyesine ulaşmak, en yüksek kalite ve verimlilik seviyelerini sunma konusundaki kararlılığımızı bir kez daha gösteriyor. Üretim ekibimizin Kuzey Amerika'daki en son teknolojiyle donatılmış tesislerimizdeki sıkı çalışması sayesinde, müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için kalite kontrolünü ve verimliliğini sağlamaya devam ediyoruz.” dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın