Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, 2018 ESX İnovasyon Ödülü'nün Sahibi Oldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, 2018 ESX İnovasyon Ödülü'nün Sahibi Oldu

Güvenlik profesyonelleri, Hikvision termal kamerayı birinciliğe layık gördü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, 2018 ESX İnovasyon Ödülü'nün Sahibi Oldu
Hikvision Termal Bi-Spectrum IP kamera ile video gözetim kategorisinde 2018 ESX İnovasyon Ödülü’nün sahibi oldu. ESX İnovasyon Ödülleri, elektronik güvenlik ve can güvenliği endüstrisi için en etkili ve çığır açan teknolojilere veriliyor.

DS-2TD2615-7 / 10 Termal Bi-Spectrum IP kamera, 7 veya 10mm lensli bir 160x120 termal görüntüleme cihazı ve eşleştirmeli 2MP CMOS DarkFighter görünür kamerasıyla birlikte, entegre VCA ile ekonomik, iki spektrumlu bir çevre kamera sistemi olarak konumlandırılıyor. 0,002 lux'a kadar tam kare düşük açık renkli görüntüleme yeteneğine sahip olan termal kamera yüksek güvenilirlik, düşük yanlış alarm ve insansız çevre algılama gereksinimlerini etkili bir şekilde karşılamayı hedefliyor. Kameraya yerleştirilen önemli teknolojiler arasında, iki spektrumlu görüntü füzyonu, resim içinde resim önizleme ve görüntü değiştirme, gelişmiş görüntü kalitesi ve görüntüleme özelliklerinde kullanım kolaylığı yer alıyor.

ESX İnovasyon Ödülü sahipleri, yenilik, son kullanıcı deneyimi, problem çözme becerisi, gelir büyüme potansiyeli, iirket değeri ve verimlilik üzerindeki etkisi gibi, ürünleri özelliklere ve işlevlere göre değerlendiren ve güvenlik sektörü profesyonellerinden oluşan bir jüri tarafından seçiliyor.

Hikvision USA Inc. başkanı Jeffrey He “Sektör uzmanlarından oluşan ESX tarafından tanınmak bir onurdur. Entegrator ortaklarımıza ve son kullanıcı müşterilerimize termal güvenlik kamerası sunmaktan gurur duyuyoruz. En zorlu pazar segmentlerinden bazılarında kullanılan DS-2TD2615-7 / 10 Termal Bi-Spectrum IP kamera gibi VCA ile kombine edilmiş sistemlerle, Hikvision çözümleri suç ve terörizmle mücadeleye yardımcı oluyor.’’ diyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın