Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, Termal Kamera Serisi İle IFSEC'de Ziyaretçilerini Ağırlayacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, Termal Kamera Serisi İle IFSEC'de Ziyaretçilerini Ağırlayacak

Yeni Dahua termal kameralar 400x300 efektif piksele sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, Termal Kamera Serisi İle IFSEC'de Ziyaretçilerini Ağırlayacak
Geleneksel güvenlik kameraları, standart olarak gündüz ve iyi aydınlatılmış alanlarda video çekebiliyor. Bununla birlikte, zayıf aydınlatılmış bir alanla veya gece olduğunda, sensörlerin video yakalama yetenekleri azalmaya başlıyor. Güvenlik sistemi etkinliğini değerlendirmede gündüz ve gece kesintisiz izleme önemli bir kriter olduğundan, termal görüntüleme cihazları ısı enerjisini insan gözüyle görülebilir hale getirme becerileriyle, görünür ışık güvenlik kameralarına göre önemli bir avantaj sunuyor.

Güvenlik kamerası, görüntü analizi ve akıllı algoritmalar konusundaki deneyimlerinden yararlanan Dahua, görünür ışığı kızılötesi ile dengeleyen ve kullanıcıların bir alanı tüm aydınlatma koşullarında etkili bir şekilde izleyebilmesini sağlayan, yenilikçi işlevlere sahip yeni nesil termal görüntüleme kameraları geliştiriyor. Akıllı sıcaklık ölçümü ve davranış analizi gibi gelişmiş yetenekleri içeren kameralar, çevre koruma veya ekipmanların tahmini bakımları gibi gözetim uygulamalarının kapsamını genişletiyor.



Yeni ürünler, 400x300 efektif piksele sahip gelişmiş soğutulmamış kızılötesi dedektörleri kullanıyor ve bir önceki -336x256 kızılötesi dedektöre göre % 40'lık bir performans artışı gerçekleştiriyor. Dahua, termal görüntülemeyi çevre koruma için muhtemelen en güvenilir güvenlik çözümü olarak sunuyor. Ortamdaki değişikliklere daha az duyarlı olan termal kamera, hareket halindeki insanları veya nesneleri toplam karanlıkta bile, 7/24 kesintisiz algılayabiliyor.

Dahua IVS (Akıllı Video Sistemi), tripwire ihlalleri, izinsiz giriş tespiti ve terk edilmiş veya eksik nesneler için akıllı sahne izleme işlevler sunan yerleşik bir video analizi algoritması içeriyor. Analizler düzgün çalışabilmek için hedef üzerinde belirli sayıda piksel gerektiriyor. DH-TPC-BF5400-B13 modeli, görünmez bir duvar olarak, çevre hırsızı algılama sistemi oluşturmak için kullanılabiliyor. Termal kamera tavsiye edilen kullanım yüksekliği olan 5 metre monte edildiğinde, 100 metre uzunluğundaki bir çiti kaplayabiliyor. İster gündüz, ister gece olsun, bir kişi hedeflenen alana girdiği sürece, kontrol merkezine bir uyarı gönderiliyor.



Dahua’ya göre termal kamera sadece video gözetimi için değil, aynı zamanda kazaları önlemek için de uygun bir yöntem olarak kullanılabiliyor. Sıcaklık ölçüm toleransı belirli bir aralıkta ± 2 ° C ile ±% 2 olan kameralar, çeşitli cihazlar hakkında kullanıcılara gerçek zamanlı bilgi sunarak, zaman ve iş gücünden tasarruf sağlıyor. Cihazın sıcaklığı veya istasyonunun bir kısmı önceden belirlenmiş bir eşiği geçerse, sistem otomatik olarak bir alarm ve uyarı yönetimini tetikleyebiliyor.



Dahua, en yeni termal görüntüleme cihazlarını 19-21 Haziran tarihleri arasında IFSEC International 2018'de sergileyecek.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın