Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Honeywell'in Yeni Aracı, Eski PLC'lerin Yükseltilmesini Kolaylaştırıyo - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Honeywell'in Yeni Aracı, Eski PLC'lerin Yükseltilmesini Kolaylaştırıyor

Honeywell, ControlEdge cihazını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Honeywell'in Yeni Aracı, Eski PLC'lerin Yükseltilmesini Kolaylaştırıyor
Honeywell Process Solutions (HPS) , eski ve risk altındaki PLC'leri Honeywell ControlEdge PLC'lerine taşımayı kolaylaştıran bir araç olan ControlEdge Transition cihazını duyurdu. Sistem, mevcut varlıkları çalışma zamanını artırabilecek ve endüstriyel bir sitenin güvenliğini artırabilecek üretken varlıklara dönüştürüyor.

Honeywell’e göre epski PLC'ler siber güvenlik riskini artırabiliyor veya planlanmamış saha kapanmalarını tetikleyebiliyor. Hızlı, otomatik bir dönüştürme işlemi sunan ControlEdge Transition, SCADA veya DCS sistemine entegre edilebilen Honeywell ControlEdge PLC yükseltmelerini destekliyor. Dönüşüm prosedürünün hızı ve verimliliği, sistem entegratörleri ve proje mühendislerinin manuel çabalarına kıyasla risk, maliyet ve zaman unsurlarını önemli ölçüde azaltıyor.

HPS'in genel müdürü ve başkan yardımcısı Andrew D'Amelio “Dünyanın dört bir yanındaki sanayi siteleri, düzgün bir şekilde sürdürülmeyen ya da artık desteklenmeyen eski PLC'ler ile eskiyen altyapı ve ekipmanlara sahip. ControlEdge Transition, güncel ve siber PLC'lere kolay ve hızlı geçiş sağlıyor.” diyor.

ControlEdge Transition, hassas yükseltme planlaması için kullanılabilecek ilgili verileri yakalarken bir sitedeki eski olmayan PLC'lerin sayısını araştırmak ve belgelemek için mobil cihazlara da yerleştirilebiliyor. Aracın teklif verme ve mühendislik raporlama yetenekleri mühendislik çabalarını yüzde 50 oranında azaltabiliyor. Ayrıca, taşıma öncesi ve sonrası raporları, yeni PLC'lerin tasarımı, kurulumu ve devreye alınması için kapsamlı destek sağlıyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın