Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua ePoE IP Sistemini Zenginleştiriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua ePoE IP Sistemini Zenginleştiriyor

ePoE sistemi güvenilirliği artırıyor ve kablolama maliyetinden tasarruf sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua ePoE IP Sistemini Zenginleştiriyor
Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ePoE (genişletilmiş Power over Ethernet) IP sistemini tanıtan Dahua, seriyi, geniş bir seçim yelpazesi sunarak, ePoE teknolojili IP kamera serisini 16/32/64 kanal ağ kaydediciler ve 4/8/16/24 port ağ anahtarları ile genişletiyor. Yeni zenginleştirilmiş ePoE IP sistemi, Dahua müşterilerinin ve iş ortaklarının maliyetleri azaltmalarını ve daha fazla iş fırsatını benimsemelerini sağlıyor.

Dahua ePoE teknolojisi ile donatılan ürünler:


* LR2110-8ET-120, LR2218-16ET-240 & LR2226-24ET-360 çok yakında piyasaya sürülecek.

Ürün Özellikleri

Dahua ePoE IP sistemi, ePoE kamera ve ePoE ağ anahtarı veya ePoE NVR arasında 10Mbps & 13W veya 300m @ 100Mbps & 25.5W arasında, 800 metreye kadar iletim sağlıyor. Geleneksel ethernet ve PoE çözümlerindeki, kablo bağlantı noktaları arasındaki 100 metre mesafe sınırının üstesinden gelen ePoE sistemi, böylece ethernet mesafe uzatma cihazlarına veya ek ağ anahtarlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Test sonuçlarına göre, ePoE IP sistemi geleneksel IP kamera sistemine kıyasla iletim gecikmesini veya paket kaybı oranını artırmıyor.

Uygulama senaryoları

Büyük depolar, parklar ve açık otopark gibi geniş alanların gözetimi için kameralar genellikle kontrol merkezinden 100 metre uzakta konumlandırılıyor. Tekrarlayıcı cihazlar ve fiber optik ekleme gibi geleneksel yaklaşımlar, ekipmanı ve kurulum maliyetini arttırıyor ve aynı zamanda çok karmaşık bir sistem oluşturuyor. Dahua'nın ePoE IP sistemi, 300 metrelik 100Mbit / s hızında ağ kablosu ile basit, uygun maliyetli ve güvenilir bir çözüm sunuyor.

Analog gözetim sisteminin IP'ye taşınması için IP video sinyalini ve RJ45 bağlantısını koaksiyel kabloya uyarlamak, koaksiyal kablo uzunluğunu desteklemek ve koaksiyel kablo üzerinden güç iletilmek zorunda kalınıyor. Dahua'nın ePoE IP sistemi, bir kameradaki ethernet portunu bağlamak için PoC Extender LR1002, bir uçta ağ anahtarı ve diğer uçta koaksiyel kablonun BNC konnektörünü kullanarak, 10Mbit / s'de koaksiyel kablo üzerinden 1000 metreye kadar IP kameralara PoE gücü aktarımı destekliyor. Böylece analogdan IP’ye geçiş maliyetini önemli ölçüde azaltan basit ve etkili bir çözüm sunulabiliyor.
özet

19-22 Haziran tarihleri arasında IFSEC International 2018'de sergilenecek olan zenginleştirilmiş Dahua ePoE IP sistemi, IP kameralar ile ağ anahtarları veya kaydediciler arasındaki uzun mesafeli aktarımı daha iyi bir şekilde gerçekleştirerek, daha esnek sistem tasarımı yapılmasını mümkün kılıyor. ePoE sistemi bu sayede güvenilirliği artırıyor ve kablolama maliyetinden tasarruf sağlıyor.



 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın