Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Assa Abloy IFSEC'de Ticari İşletmeleri Hedefliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Assa Abloy IFSEC'de Ticari İşletmeleri Hedefliyor

Assa Abloy fuarda modüler ve tamamen ölçeklenebilir bir erişim kontrol sistemi olan SMARTair'i sergileyecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Assa Abloy IFSEC'de Ticari İşletmeleri Hedefliyor
Kapı ve kilit sistemleri ile dünya çapında hizmet veren Assa Abloy, IFSEC 2018 fuarında ticari işletmeler için en yeni entegre güvenlik ve erişim kontrol teknolojilerini tanıtacak. 19 - 21 Haziran tarihleri arasında ExCeL Londra'da gerçekleşecek olan fuarda, ziyaretçiler Assa Abloy’un en yeni akıllı teknolojilerini keşfedebilecek.

Assa Abloy fuarda modüler ve tamamen ölçeklenebilir bir erişim kontrol sistemi olan SMARTair'i sergileyecek. SMARTair çözümü bir binada meydana gelen kişi, zaman ve konum verileriyle gerçek zamanlı yanıtlar veren bir sistem olarak, güvenliği kontrol altında tutmayı sağlıyor. Assa Abloy ayrıca sanal bir mobil anahtar olan Openow çözümünü de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Assa Abloy’un sergileyeceği diğer bir erişim kontrolü uygulaması ise RX Web olacak. 16 kapıyı kontrol etmek için genişletilebilen web tabanlı bir erişim kontrol sistemi olan RX Web, kablolu k okuyucular ve Aperio online kablosuz kilitleme teknolojisinin bir kombinasyonunu kullanıyor. VRX Web denetleyicisinde yönetilen ve saklanan veritabanı ile RX Web başka bir yazılıma gerek duymuyor. Yeni sistem, yeni bir sisteme yatırım yapmak zorunda kalmadan, zaman içinde erişim kontrol önlemlerini arttırmayı ve büyümeyi beklemek isteyen işletmeler için ideal bir çözüm olarak sunulacak.

Assa Abloy IFSEC 2018’de SMARTEC yüksek performanslı ahşap kapı serisini de sergileyecek. Şirket ayrıca yangın kapısı denetimi, bakım ve onarım çözümlerini de ziyaretçilere tanıtacak.

Assa Abloy Erişim Kontrolü Genel Müdürü Gareth Ellams yaptığı açıklamada: “IFSEC 2018, ASSA ABLOY'un en yeni entegre güvenlik ve erişim kontrol teknolojileriyle, işletmelerin ‘’daha akıllı düşünebilmesi’’ için hayati bir platform sunuyor. Bu çözümler, en yüksek güvenlik standartlarını karşılarken, hassas malzemeleri ve değerli mülkleri korumaya yardımcı oluyor. Geniş kapsamlı ürün yelpazemiz, maliyet ve kaliteyi ömür boyu performansla dengelemek için ne olursa olsun garantili bir çözüm sunabilir. ” diyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın