Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Öğrenebilen NVR DeepinMind - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, Derin Öğrenme Teknolojisine Sahip DeepinMind NVR Serisini Duyurdu

İnsanın sinaptik öğrenme ve hafıza süreçlerini taklit eden DeepinMind Serisi NVR’ler gelişmiş algoritmaları ile yüksek doğruluk ve tutarlılık oranına sahip bir video içerik analizi performansı sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision,  Derin Öğrenme Teknolojisine Sahip DeepinMind NVR Serisini Duyurdu
Video gözetim ürünleri ve çözümlerinde dünyanın lider tedarikçisi olan Hikvision, derin öğrenme teknolojisine sahip dünyanın ilk NVR’ı 'DeepinMind’i duyurdu. Video kameralar tarafından yakalanan kişileri belirlemek için derin öğrenme algoritmalarına sahip olan DeepinMind, tehdit oluşturmayan eylemleri tanıyarak yanlış alarmları filtrelemeyi öğrenebiliyor. DeepinMind teknolojisi ilk olarak yeni 32 kanallı iDS-9632NXI-I8 / 16S NVR serisinde kullanılacak.

Derin öğrenme ile yükek doğruluk oranı

Hikvision ‘’derin öğrenme’’ konseptini güvenlik endüstrisine uygulayarak tamamen yeni bir seri üretmeyi hedefliyor. İnsanın sinaptik öğrenme ve hafıza süreçlerini taklit eden DeepinMind Serisi NVR’ler gelişmiş algoritmaları ile yüksek doğruluk ve tutarlılık oranına sahip bir video içerik analizi performansı sunuyor. Hayvanlar, yapraklar, gölgeler, aydınlatma değişiklikleri ve diğer önemsiz cisimler tarafından tetiklenen yanlış alarmlar çoğu kez güvenlik personelinin zamanına ve emeğine mal oluyor. İnsan vücudunu tespit edebilen, iDS-9632NXI-I8 / 16S NVR serisi, yanlış alarmları etkili bir şekilde filtreliyor.

DeepinMind NVR % 90'ı aşan yüksek hassasiyet oranı ile insan faaliyetlerini tanımlar ve alarmı tetikler. Yüksek Hızlı Grafik İşleme Ünitesi (GPU) hızlandırılmış bilgisayar işlemlerini gerçekleştirirken, geleneksel CPU'larla çalışan mevcut NVR modellerine kıyasla, derin öğrenme algoritmaları alarm doğruluğu artırır. Bu özellikler, yetkili kullanıcıların kaydedilmiş çekimleri arayabilmelerine ve geleneksel NVR'den çok daha hızlı bir şekilde belirlenen hedefi bulmalarına olanak tanır.

Hikvision Uluslararası İş Merkezi Başkan Yardımcısı Keen Yao, bugüne kadar çeşitli senaryolardaki akıllı tanıma ve analizlerin doğruluğu kimi zaman tutarsız olabiliyor. DeepinMind NVR'nin piyasaya sürülmesiyle Hikvision, servis sağlayıcılara ve son kullanıcılara yepyeni bir alarm doğruluk seviyesi ve bununla birlikte daha etkin bir yönetim sistemi sunuyor.’’ dedi.

Daha önceki geleneksel gözetim sistemlerinde mevcut olmayan akıllı öğrenme fonksiyonu ile IDS-9632NXI-I8 / 16S DeepinMind NVR, mevcut bir DVR veya NVR'nin yerini kolayca alabiliyor. Yükseltme işlemi klasik video gözetleme performansını belirgin bir şekilde artırarak verimli hale getiriyor ve güvenliği geliştiriyor.

DeepinMind NVR  1HD video çıkışı,hot-swapping, RAID (0, 1, 5, 6 ve 10) konfigürasyonları için 32 kanallı video girişi özelliklerine ve 8 adede kadar, 8 TB HDD ve çift NIC desteğine sahip. Ürün ailesinde ayrıca, DeepinMind IP kamera serisi ve video analitiği sunucusu da yer alıyor.

Başlıca Özellikler:
• Yanlış alarma filtreleme için 16-ch davranış algılama 
• 320/256 Mbps hız  (32-ch IP kamera girişine kadar)
• 12MP'ye kadar  kayıt / canlı görüntüleme
• H.265 + / H.265 / H.264 + / H.264 video desteği
• 8-kanallı 1080P decoding
• 4K çözünürlüğe kadar HDMI çıkışı
• Her bir HDD için 8 TB'a kadar 8 SATA desteği
• RAID 0/1/5/6/10 ile HDD hot swapping
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın