Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mura IPX Serisi video wall kartları ve artık sesi de destekliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mura IPX Serisi video wall kartları ve artık sesi de destekliyor

Matrox yeni video duvarı uygulamalarını tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Mura IPX Serisi video wall kartları ve artık sesi de destekliyor
Matrox video duvarı portföyüne, daha da fazla esneklik sağlayan bir dizi önemli güncellemeyi duyurdu.. Matrox Mura IPX Serisi capture kart modelleri Mura IPX destekli video duvarlarında, yüksek bant genişliğinde dijital içerik koruma (HDCP) ile şifrelenmiş çoklu 4K oynatma kaynakların oynatılmasını destekliyor. Mura IPX Serisi video wall kartları ve IP tabanlı çoklu görüntüleyiciler artık sesi de destekliyor. En son güncellemeler ayrıca RTP, MPEG2.TS ve açık kaynaklı Güvenli Güvenilir Aktarım (SRT) protokolü için genişletilmiş akış protokolü desteğini de içeriyor.

Kaynaktan ekrana HDCP içeriği

Mura IPX video wall kartları, Mura IPX tarafından yönlendirilen video duvarları üzerinden birçok 4K / UHD temel bant video kaynağından (Blu-ray Disk oynatıcılar ve video oyun konsolları gibi) HDCP içeriğini yakalayıp ölçeklendirebiliyor.

IP ve temel bant kaynakları için ses desteği

Matrox video duvarı grafik kartları ve IP tabanlı çoklu görüntüleyiciler, artık kodlanmış veya temel bant kaynağından kullanıcıların herhangi bir ses kanalını rahatça seçebileceği ses desteği özelliğini de sunuyor.

SRT dahil yeni akış protokolleri

Halihazırda desteklenen RTSP akış protokolüne ek olarak, Mura IPX kartları artık daha geniş bir IP ağına ve video wall kurulumuna uyum sağlamaları için SRT, RTP ve MPEG2.TS'yi destekliyor

Matrox Graphics Inc İş Geliştirme Müdürü, Fadhl Al- Bayaty, yeni güncellemelerle ilgili olarak, “Matrox video duvar portföyü OEM'lerin ve sistem üreticilerinin uzun zamandır tercih ettiği bir seçimdir. Bu son gelişmeler, müşterilerin ve iş ortaklarının boyut, mekan veya ortamdan bağımsız olarak tüm video duvarı ihtiyaçlarını yerine getirmelerini sağlama çabalarımızın bir yansımasıdır. ” diyor.
  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın