Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision’dan, Kobiler İçin Yeni EasyIP 4.0 Serisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision’dan, Kobiler İçin Yeni EasyIP 4.0 Serisi

Yeni seri, güçlü özellikleri KOBİ’ler için erişilebilir kılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision’dan, Kobiler İçin Yeni EasyIP 4.0 Serisi
Hikvision, yeni EasyIP 4.0 kamera ve NVR serisini duyurdu. EasyIP 3.0 güvenlik kamerası serisinin yetenekleri üzerine kurulu olan yeni seri, küçük ve orta ölçekli işletmeler için basit, pratik ve ekonomik gözetim çözümleri sunuyor.

EasyIP 4.0 ürünleri, % 50'ye varan bant genişliği ve depolama tasarrufu ile KOBi’ler için BT tasarrufu sağlayan Hikvision'un H.265 + Smart Codec teknolojisini kullanıyor. İşletmelerin güvenlik ve gözetimi en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için bir dizi yeni teknolojiyle gelen EasyIP 4.0 serisi, gelişmiş özellikleri KOBİ’ler için erişilebilir kılıyor.

Hikvision AcuSense

Hikvision AcuSense'in EasyIP 4.0 IP kamera ve NVR kayıt cihazı entegrasyonu, güvenlik tehditlerine % 90'dan daha fazla hassasiyet ve daha hızlı tepki verme süresiyle, yanlış alarmların filtrelenmesine yardımcı oluyor. Hikvision AcuSense, insanları veya araçları tespit ederek çalışıyor ve yağmur ya da yaprak gibi doğal hareketlerin tetiklediği yanlış alarmları etkin bir şekilde filtreliyor. Hikvision AcuSense özellikli kameralar otomatik flaş ışığı ve sesli alarmlarla, güvenlik ihlali meydana gelmeden önce davetsiz misafirleri caydırıyor.

Hikvision AcuSense kameralar ayrıca geceleri bile gözetim görüntüleri sunan Hikvision “Powered by DarkFighter” ultra düşük ışık teknolojisini kullanıyor. Ultra-yüksek tanımlı video yetenekleri ile bir araya gelen düşük ışık teknolojisi, kuruluşların güvenlik tehditlerini etkin bir şekilde tanımlayıp bunlara tepki vermesini ve güvenlik ihlali durumunda video kanıtları sunmasını sağlıyor.

Hikvision AcuSense'in bir uzantısı olarak, EasyIP 4.0 NVR modelleri, güvenlik ekiplerinin bir güvenlik olayı durumunda görüntüleri hızlı bir şekilde bulmasını sağlayan “hızlı hedef arama” özelliği ile manuel görüntü arama süresinden büyük ölçüde tasarruf sağlıyor.

Hikvision ColorVu

EasyIP 4.0 ColorVu güvenlik kamerası geceleri bile parlak renkli video görüntüleri sunmak için ek aydınlatma kullanıyor. F1.0 süper diyafram, daha gelişmiş sensör, takviyeli aydınlatma gibi özelliklerle güçlendirilen EasyIP 4.0 ColorVu kameralar daha parlak ve daha renkli videolar ile gece ya da gündü, güvenlik ihlallerine karşı koruma sağlıyor.

Yeni EasyIP 4.0 ColorVu kameralar, yanlış alarmları en aza indirmek ve hedef aramaları hızlandırmak için Hikvision'un AcuSense özellikli NVR'lerinden biriyle eşleştirilebiliyor.

KOBİ'ler için eşi görülmemiş site güvenliği

EasyIP 4.0 kameraları ve NVR'ları, küçük ve orta ölçekli işletmeler için yüksek kaliteli, düşük maliyetli gözetim çözümleri sunuyor. Hikvision Uluslararası Ürün Pazarlama Departmanı GM'si Frank Zhang yeni seri hakkında şu açıklamalarda bulunuyor: “Geçmişte, ultra yüksek çözünürlüklü video, gece-gündüz renkli video ve otomatik flaş ışığı ve sesli alarmlar gibi gözetim özelliklerine pek çok küçük organizasyon erişemiyordu. Şimdi, EasyIP 4.0 serisi ile, bu özellikleri küçük ve orta ölçekli işletmeler için erişilebilir kıldık, böylece daha yüksek düzeyde site güvenliği sağladık .’’

Yeni Hikvision EasyIP 4.0 ürün grubu, 2013 yılının 3. çeyreğinde Yetkili Hikvision dağıtım kanalları aracılığıyla satışa sunulacak.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın