Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision Çift Objektifli Yüz Tanıma Kamerası - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision Çift Objektifli Yüz Tanıma Kamerası

DeepinView iDS-2CD8426G0/FI

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision Çift Objektifli Yüz Tanıma Kamerası
Hikvision, DeepinView IP kamera serisi, güvenlik ve yönetim uygulamalarında güç ve istihbarat sağlamak için daha derin programlama ve zeka sunuyor.

180,4 x 147 x 117,9 mm boyutlarında ve 1,500 gram ağırlığındaki Hikvision iDS-2CD8426G0 / FI DeepinView çift lensli yüz tanıma kamerası, H.265, H.264, MPEG-4 ve MJPEG video sıkıştırma teknolojilerini destekliyor ve beş farklı video akışını işleyebiliyor. Böylece kullanıcıların, çeşitli görüntü kalitesi ve video akışı ihtiyaçlarına kolayca uyum sağlayabiliyor.

-10 ° C ila 40 ° C arasında geniş bir sıcaklık aralığında çalışabilen ve nem testlerinde iyi bir performansa sahip olan kamera, ANR, yıldırım, dalgalanma ve elektrostatik boşalma (ESD) koruması gibi ek özelliklerle geliyor.

Akıllı fonksiyonlar

Yeni Hikvision kamera gücünü, veriyi arka uç sunucularına aktarmadan, kenarda yüz tanıma işlemi ve veri analizi yapmasına izin veren yüksek hızlı GPU işlemcisinden alıyor. Donanım hızı, işleme ve eğitim hızının yanı sıra doğruluk oranını da artırıyor. Akıllı algoritmalar, örneğin bir bireyin koşup koşmadığı, etrafta dolaşıp gezmediği, yorucu aktiviteler gerçekleştirdiği veya işyerinde mevcut olup olmadığı gibi analizlerle ek güvenlik bilgileri sunuyor. Yüksek performanslı iDS-2CD8426G0 / FI güvenlik kamerası birden analizlerin bir zorunluluk haline geldiği büyük kamusal alanları izlemek için ideal bir ürün olarak konumlandırılıyor.

Görüntüleme sensörü ve düşük ışık performansı

Hikvision iDS-2CD8426G0 / FI, daha doğru tanımlama için yüzün daha fazla özelliğini okuyabilen, çift odaklı stereo görüntü teknolojisine sahip çift objektif kullanıyor. M12 montajlı sabit odaklı lens, 4 mm odak uzunluğu ve 86 ° yatay görüş açısı ile geliyor. Kamera düşük ışık durumlarında IR Cut filtresi ve 10 metreye kadar olan IR mesafesine ek olarak, renkli görüntüler için minimum 0,005 lux, siyah beyaz görüntüler için 0.0003 lux ve IR ile 0 lux değerlerinde çalışıyor.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın