Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Starlight Yüz Tanıma Kamerası DH-IPC-HF8242F-FR - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Starlight Yüz Tanıma Kamerası DH-IPC-HF8242F-FR

Dahua yüz tanıma kamerası güçlü sensörüyle düşük ışık performansı sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Starlight Yüz Tanıma Kamerası DH-IPC-HF8242F-FR
Yüz tanıma teknolojisi alanında,  uzun yıllardır Ar-Ge'ye büyük yatırımlar yapan Dahua, uzmanlığını, akıllı yüz tanıma özelliğine sahip DH-IPC-HF8242F-FR Starlight kameralarında birleştirdi.

Metal bir gövdede yer alan Dahua DH-IPC-HF8242F-FR Starlight yüz tanıma kamerası, 161,6 x 85,5 x 74 mm boyutlarında ve 920 gram ağırlığında. Kamera -30 ila 60 ° C sıcaklık aralığında çalışacak ve zorlu ortamlara dayanacak şekilde IP67 ve IK10 sertifikalarına sahip.

Akıllı fonksiyonlar

Dahua'nın patentli DSP çekirdekli işlemcisi, yüz tanıma ve görüntü eşleştirmeyi mümkün kılmak için büyük bir etki yaratarak 10.000 yüz görüntüye kadar bir veri tabanından yararlanabiliyor ve 500 görüntü kütüphanesini yönetebiliyor. Kamerada ayrıca yüz, cinsiyet, gözlük, maske, bıyık ve yüz ifadesi olmak üzere 6 özniteliği algılama ve tanıma özelliği bulunuyor.

Akıllı kamera ayrıca, perakende gibi ticari ve ticari uygulamalar için iyi bir seçim haline getiren diğer özelliklerle birlikte geliyor. Akıllı algoritmalara dayanan yerleşik video analizi, tripwire, izinsiz giriş veya terk edilmiş / eksik nesnelerin tespit edilmesini sağlıyor. İnsanların sayma ve ısı haritaları gibi gelişmiş akıllı özellikler daha fazla değer ve iş zekası yaratıyor.

Güçlü sensör ve düşük ışık performansı

Dahua DH-IPC-HF8242-FR modelinde 1 / 1.9 "progresif SCAN CMOS görüntü sensörü kullanılıyor. Hem gündüz hem de gece kullanımı için tasarlanmış olan kamera, üçlü video akışı ve H265+, H.265, H.264 + ve H.264 gibi çoklu video sıkıştırma teknolojilerini destekliyor.

Starlight teknolojisi ile güçlendirilmiş olan kamera, 0,005 lux'taki karanlık gibi düşük ışık koşullarına meydan okuyor. Geliştirilmiş ışık duyarlılığına sahip olan starlight teknolojisi, kameranın görüntü bozulması veya gürültü gibi karanlık alanlarla ilişkili genel sorunları çözmesini sağlıyor.

Dahua'ya göre kamera, F1.2'de 0.001 lüks ve 0.0001 lux'ta siyah beyaz görüntüler elde etmek için diğer birçok düşük ışık kameralarından daha iyi bir performans sergiliyor. 120dB geniş dinamik aralık (WDR), 3D gürültü azaltma ve arka ışık dengeleme özellikleri, görüntülerin kalitesini ve netliğini daha da artırmaya yardımcı oluyor.

Dahua ayrıca, akıllı tanıma (SSA) adı verilen ve yüz tanıma özelliğini optimize edebilen akıllı bir görüntü teknolojisi kullanıyor. Teknoloji, daha iyi görüntü yakalama için sahnelerdeki ışıklandırma değişikliklerini değerlendirebiliyor ve parametrelerini buna göre ayarlayabiliyor. Böylece, aşırı düşük ışık koşullarında veya güçlü arkadan aydınlatmalı iç veya dış ortamlarda da oldukça iyi bir performans elde edilebiliyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın