Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision IFSEC 2018'in En Büyüğü Olacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision IFSEC 2018'in En Büyüğü Olacak

Hikvision Yapay Zeka teknolojileriyle fuara damga vurmaya hazırlanıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision IFSEC 2018'in En Büyüğü Olacak
Hikvision, IFSEC International 2018'de etkinliğin en büyük standında (D300) ziyaretçilerini ağırlayacak. Ziyaretçiler güvenlik devinin en son teknolojilerini görme fırsatına sahip olacak.

Hikvision'un sergileyeceği yeni teknolojiler arasında eşitli dikey pazar sektörlerinde konuşlandırılabilen kendi kendine öğrenme Yapay Zeka (AI) teknolojilerini iyer alacak. Fuarda, kuyruk ve kalabalık yönetimi, yeni bir Video Yönetim Sistemi (VMS), DarkFighter 'düşük ışık' teknolojisi ve Yapay Zeka (AI) tarafından desteklenen termal görüntüleme teknolojilerinin yanı sıra bir çok sayıda uygulama ortamı da bulunacak. Hikvision'un standında Pyronix’in hırsız alarm çözümleri öne çıkaracak ve daha iyi bir yatırım getirisi sağlamak için Hikvision çözümlerini tamamlayan 'katma değer' özelliklerini gösterilecek.

AI gücü

Hikvision standına gelen ziyaretçiler, AI'nın gözetim teknolojilerinde nasıl bir devrim yarattığını ilk kez görecek ve AI Serisi'ndeki çeşitli ürünleri yakından inceleme fırsatı yakalayacak. Fuardan öne çıkan başlıklar ise şöyle:
• Kuyruk Yönetimi Teknolojisi: Hizmet ve operasyonel verimliliğin optimizasyonu için veri raporları / analizleri sağlayarak gerçek zamanlı uyarılar sağlayan canlı sıra bilgi analizi.
• Kalabalık yoğunluğu analizi: Farklı zaman dilimlerinde ayrıntılı raporlar ile kalabalığın uyarılma düzeylerini optimize etme analizleri. Hedef türünü ayırt ederek, çevre savunması etkinliğini ve yanlış alarmları (% 90'a kadar) azaltma
• Tanımlama analizleri: İnsan davranış analizi için derin öğrenme algoritması ve yüksek oranda yüz yakalama, yasa dışı park yeri tespiti
• View Facial Recognition ( Derin Yüz Tanıma): Kişilerin güvenli biyometrik tanımlamalarını kullanarak ofislere hızlı ve rahat bir şekilde girebilmelerini sağlamak için erişim kontrolü ile entegre edilen derin erişimli yüz tanıma teknolojisi.

IFSEC 2018 güvenlik fuarında sergilenen bir başka AI-powered ürünü, hedef nesneleri ayırt edebilen, yanlış alarmları% 90'a varan oranda azaltan ve uygun bildirimler sağlayan Hikvision'un Deep in View Termal kamerası olacak.

Hikvision standında sergilenecek diğer ürün ve çözümler

• Akıllı Trafik Sistemi çözümleri: Derin Öğrenme tabanlı kontrol noktası sistemleri ve akıllı park yönetim çözümleri.
• Termal çözümler: Termometrik ve iki spektrumlu termal teknolojilerin geniş kapsamlı faydalarını gösteren bir özellik.
• Turbo serisi: AI teknolojisine sahip Hikvision'un Turbo HD serisinin devrim yaratan 5.0 nesli.
• Erişim kontrolü ve dahili iletişim: Erişim ürünleri ve sistemlerinde en son gelişmeler.
• DarkFighter X: Ultra düşük ışık kamera serisi
• Mobil ve taşınabilir çözümler: Entegre AI teknolojileri ile mobil çözüm, iVMS-5200P ile birlikte sürücü davranış analizi ve yolcu sayma gibi işlevler.
• Kolay IP 4.0: Kurulumu kolay Easy IP aralığından yeni ürünler ve çözümler.
• Panovu / PTZ: Çok sensörlü, panoramik ve PTZ modelleri de dahil olmak üzere ödüllü çok sensörlü, tam sahne kapsama alanı
Hikvision'un standı, Seagate, Eagle Eye, Western Digital, Optex, Milestone Systems, IPS ve Netgenium gibi teknoloji ortaklarıyla yaptığı çalışmaları da sergileyecek. Bu ortaklardan her birinin temsilcileri, ziyaretçilerinin, Hikvision'un çözümleriyle nasıl bütünleştiklerini ve tamamladıkları hakkında konuşacaklar.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın