Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Milestone, Küresel VMS Sağlayıcıları Listesinde Liderliğe Oturdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

2018'in VMS Lideri Yine Milestone Oldu

IP video yönetimi yazılımı sağlayıcısı Milestone Systems 10. kez birinci oldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
2018'in VMS Lideri Yine Milestone Oldu
IP video yönetimi yazılımı sağlayıcısı Milestone Systems, 2018 IHS Markit Pazar Araştırması Raporu'na göre ''Küresel VMS Sağlayıcıları'' listesinde bu yıl da liderliğini devam ettirdi.

IHS Markit'in pazar araştırmasına göre Milestone Systems üst üste 10. yıl boyunca şirket gelirlerine göre 1 numaralı küresel VMS satıcısı olarak liderliğini devam ettirdi. 2017 yılında Milestone Systems, 2016 yılında bir önceki yıla kıyasla % 9,2'lik bir artışla,% 10,2'lik bir küresel VMS pazar payına sahipti.

IHS Markit'in video gözetim analisti Jon Cropley, “VMS için dünya piyasasının 2017'de % 8 büyüdüğü tahmin ediliyor. Bu pazarda arz giderek yoğunlaşıyor. En büyük üreticilerin 2015 yılındaki küresel gelirlerin % 48'ini oluşturduğu tahmin ediliyordu. 2017 yılında bu rakam % 57 oldu.’’ dedi.

Sıralamayla ilgili yaptığı açıklamada iş modeline vurgu yapan Milestone Systems Başkanı ve CEO'su Lars Thinggaard: “Milestone Systems, 2016 yılına göre % 21'lik bir VMS gelir büyümesine tanık oldu ve bu da pazarın neredeyse üç katı büyüklüğünde. Açık platform topluluğumuzun ve ortaklık merkezli iş modelimizin, bu pozitif gelişimin nedeni olduğuna şüphe yok. Güvenilir bir ortak olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Milestone küresel sıralamanın yanı sıra, 2016 yılında % 14,8'den % 17,1'e yükselen pazar payı ile Avrupa / Orta Doğu / Afrika'da (EMEA) pazarının da lideri oldu.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın