Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Lenel, OnGuard İçin LifeSafety Power ProWire Çözümünü Tanıttı. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Lenel, OnGuard İçin LifeSafety Power ProWire Çözümünü Tanıttı.

Lenel, OnGuard bağlantılı cihazlar için kullanılabilir LifeSafety Power ProWire Birleştirilmiş Güç Sistemleri çözümünü tanıttı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Lenel, OnGuard İçin LifeSafety Power ProWire Çözümünü Tanıttı.
Gelişmiş güvenlik sistemleri sağlayıcısı Lenel, Lenel OnGuard bağlantılı cihazlar için kullanılabilir LifeSafety Power ProWire Birleştirilmiş Güç Sistemleri çözümünü tanıttı. Lenel OnGuard güç izleme yetenekleri ile kullanılabilen ProWire'ın gerçek zamanlı verileri, ağa bağlı güç performansını izleyerek, en uygun sistem çalışma süresini garanti ediyor.

LifeSafety Power tarafından geliştirilen ve üretilen OnGuard ProWire çözümü, tesis genelinde mevcut güç durumunun anlık görüntüsünü veren akıllı ve ağ bağlantılı işlevler sunuyor. Erişim kontrolünün ve diğer sistemlerin tam olarak nasıl çalıştığını gösteren sistem, kritik sistem arızaları meydana gelmeden önce kuruluşların önlem almasını sağlayan önemli veriler sağlıyor. ProWire çözümünün çeşitli spesifikasyonunu karşılamak için önceden kablolu, yönetilmeyen bir güç çözümü de bulunuyor.

Önceden kablolanmış, modüler ProWire sistemleri, tutarlı sonuçlar sağlayarak, teknisyenlerin zamandan tasarruf etmesini sağlıyor. Arıca, tek bir ProWire ünitesi duvar ve / veya sistem raflarında yer tasarrufu sağlayan geleneksel çoklu muhafazaların yerini alabiliyor.

Lenel Kuzey Amerika Genel Müdürü Jeff Stanek yeni sistem hakkında yaptığı açıklamada şöyle diyor: “Erişim kontrolü, birçok farklı güvenlik sistemi için cihaz performansıyla ilgili kolay erişilebilir ve gerçek zamanlı verilere sahip olmak açısından kritik hale geldi. LifeSafety Power'ın ProWire çözümü ile son kullanıcılar daha iyi verimlilik ve daha fazla sistem çalışma süresi sağlamak için ihtiyaç duydukları bilgileri elde edebilirler. ProWire ayrıca cihazları sıfırlamak, pilleri otomatik olarak test etmek, kalan sistem bekleme süresini ve diğer yetenekleri aktif olarak izlemek gibi uzaktan yönetilen izleme ve bakım servisleri için de kullanılabilir.''

LifeSafety CEO'su Larry Ye, güç sistemlerinin sistem bütünlüğünü arttırmak için en son proaktif analitiği sağlaması gerektiğini söylüyor. Ye, “ProWire, akıllı yönetilen güç seçenekleriyle birleştirildiğinde, son kullanıcıların sistem sağlığına görünürlük kazandırıyor. Ayrıca performansı optimize etmek ve operasyonların verimliliği artırmak için güç sistemi verilerinin tek bir kullanıcı arabiriminde yerel veya global olarak izlenebilmesini sağlıyor.” diyor.


  


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın